Dollár
397,04 Ft
Euró
418,84 Ft
Font
487,47 Ft
Bitcoin
17,155 $

Ennél a sztárklubnál köthet ki Sergio Ramos, jók az esélyei

Fotó: Twitter/Real Madrid C.F.
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nem sok lépés választhatja el a költözéstől, ami egyúttal egy másik országot is jelent számára és a családjának.

Sergio Ramos tizenhat év után sétált ki a Real Madrid ajtaján, és talán nem úgy, mint azt eltervezte. A terve az volt, hogy Madridból vonul vissza, de amikor rábólintott a madridiak ajánlatára, az már nem volt érvényes.

Soron kívül Sajtóértesülések szerint húsvétig maradhat az árstop

Érdekes mondatok hangzottak el Ramos utolsó madridos sajtóeseményén, de az biztos, hogy új klubot kell keresnie. Eddig javarészt három erős opcióról beszéltek a folytatás kapcsán, bár nemrég arról jelentettek, hogy mindkét manchesteri csapat kiszállt az érte zajló csatából.

A Manchester Unitednak ugyan szüksége lenne egy erős középső védőre, de állítólag nem voltak elégedettek Ramos és testvére korábbi hozzáállásával, amikor tárgyaltak, míg Pep Guardiolának egyszerűen nincs szüksége a sztárra, mert megvannak a védői.

Ennek ellenére Andrés Onrubia Ramos a Twitter oldalán az AS-en keresztül arról számolt be, hogy Ramosnak mindkét manchesteri klubtól van ajánlata, de a párizsiak több pénzt kínálnak neki, ráadásul a francia főváros nagyon vonzó számára.

A jelentés szerint Ramosnak jó esélye van arra, hogy a következő szezonban a PSG színeiben játsszon, és nem kizárt, hogy azonnal harcban lesz velük a Bajnokok Ligájáért, ahol nemrég a döntőben szerepeltek, míg legutóbb az elődöntőben estek ki.