Dollár
388,95 Ft
Euró
409,85 Ft
Font
478,40 Ft
Bitcoin
17,051 $

Márki-Zay Péter cáfolta, hogy a kölcseys tanárok visszautasították a támogatást

Budapest, 2022. március 6. Márki-Zay Péter, az Egységben Magyarországért miniszterelnök-jelöltje beszédet mond az ellenzék tüntetésén az MTVA Kunigunda útjai székháza elõtt 2022. március 6-án. MTI/Koszticsák Szilárd

Bense Róbert

2022. október 19. - 17:26

Helyreigazítást vár, amiért a sajtóban szerinte valótlan állítások jelentek meg az ügy kapcsán.

„Mindazoknak, akik kockáztatták az állásukat és bizonyítottan a politikai kiállásuk miatt veszítik el az állásukat, vagy fokozzák le őket, megvonják a megbízatásukat, az MMM ezúttal 1 millió forintos egyszeri támogatást ajánl föl” – tették közzé a Mindenki Magyarország Mozgalom közösségi oldalán még szeptemberben.

Soron kívül USA: minden eszközt be kell vetni Észak-Korea fegyverprogramjainak korlátozására

A közlemény nyilvánosságra hozatalát követően több helyen is megjelent, hogy az említett támogatást nem fogadták el a tanárok, ezt cáfolta most közösségi oldalán Márki-Zay Péter, egyben helyreigazítást is kérve.

„Több sajtótermék a napokban arról cikkezett, hogy a Kölcseyből kirúgott tanárok visszautasították a Mindenki Magyarországa Mozgalom által felajánlott 1 millió forintos támogatást” írta közösségi oldalán.

„Ezzel szemben egyetlen tanár sem utasította vissza az MMM egymilliós felajánlását, mindössze akadtak olyanok, akik a pénzt nagyvonalúan továbbadják iskolájuk alapítványának vagy a tanárok közös mozgalmának. Várjuk a sajtóban megjelent valótlan hír helyreigazításait” – tette hozzá.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.