Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Marco Rossi megható nőnapi üzenetet küldött

Fotó: Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott olasz szövetségi kapitánya előadást tart a Debreceni Egyetemen 2023. február 14-én. A Magyar szívvel olaszként című díszelőadást a Labdarúgás elmélete és gyakorlata tantárgyhoz kapcsolódó előadássorozat részeként tartották. MTI/Czeglédi Zsolt
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Marco Rossi sem feledkezett meg a nőnapi köszöntésről, és magyarul üzent a népszerű közösségi oldalán.

Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya nagyon népszerű Magyarországon, de természetesen ez Olaszországban is igaz. Mindenki láthatja, hogy milyen kiváló munkát végez, és hosszú ideje ő az az edző, aki képes nagyon nagy eredményeket elérni a válogatottal hosszú távon.

Soron kívül Nashville-i lövöldözés: három 9 éves diákot ölt meg a kegyetlen támadó

Ez már önmagában szimpatikussá teszi a karakterét a szurkolóknak, emellett egy nyitott személyiségről beszélünk, akinek az első a család. Nőnap alkalmából is üzent, megfogalmazott pár megható sort.

Nem tartja magát bölcs embernek, és nem is szeret kéretlen tanácsokat osztogatni, de van három különleges nő az életében, akiket teljes szívéből szeret. Az édesanyja, a felesége és a lánya ez a három személy.

„Nem tartom magam bölcs embernek, és nem szeretek kéretlen tanácsokat osztogatni. Azonban van egy Édesanyám, egy feleségem és egy lányom. Három különleges nő, akiket teljes szívemből szeretek.”

„Ma van a nemzetközi nőnap, és úgy illik, hogy köszöntsük őket úgy, ahogyan megérdemlik. Legyen tehát, ünnepeljük őket, de ne csak ma. Minden egyes napon! Mindig tisztelettel és sok-sok szeretettel. Boldog nőnapot! Ma, holnap, és mindennap!”