Lola edzőszettben is nagyon vonzó (videó)

Fotó: Instsagram/Lola
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Lola továbbra is keményen edz, már most formálja a 2024-es nyári formáját, ami dicséretes, sokan vehetnének róla példát.

Véget ért a nyári szezon, ugyanakkor nem panaszkodhatunk, mert ez eddig egy igen meleg szeptember. Ha ilyen idő lett volna a nyár legelején, hangunk nem lett volna, szóval valamilyen szinten kompenzálnak az égiek.

Soron kívül A földrengés nyomán vulkánkitöréstől tartanak Nápoly közelében

Ez mindenképpen jó hír, akárcsak az, hogy a hírességek között többen is rendkívül fitten tartják magukat. Schobert Norbi nagyobbik fia is profi módon készül a Sztárbokszra, ami kemény kihívás számára, viszont 18 évesen is nyerhet a ringben.

Singh Viki pedig mindig elkápráztatja a követőit, nagyon-nagyon vonzó vonalakkal rendelkezik az énekesnő. Az egyik kedvencünk, aki mindig magát adja, és nem feledkezik meg arról, hogy az egészséges életmód kifizetődő.

Kiszel Tünde lánya is sok dicséretet kap a szépsége miatt, aki a Dancing with the Stars új évadára készül. Az egyik esélyes lehet, és már a puszta megjelenésével sokakban szimpátiát válthat ki, hogy szavazzanak rá.

Lola is a kedvenceik közé sorolható, már csak a sportos szenvedélye miatt is. Igyekszik tovább és tovább fejlődni, mialatt egyre több új gyakorlatot vet be ennek érdekében. Ha kíváncsi arra, melyik az egyik leghatékonyabb gyakorlata, akkor csak kattints erre a linkre a videóért.