Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,829 $

Pink bikiniben hangol a nyárra Kiszel Tünde

Kiszel Tünde remek hangulatban hangol a nyárra, és már nagyon várja az előtte álló időszakot, a forró időjárást.

...svg content...Fotó: Instagram/Kiszel Tünde
Style

Takács Petra

Szerkesztő

A sztárok közül többen is kiváló formában kezdték meg a hangolást az igazi nyárra, ami csak motiválja az embert. Azok, akik most kezdték el összerakni a nyári formájukat, már elkéstek, viszont a nyár végére meglepetést okozhatnak. Nem a nyári formán kell dolgozni, hanem egész évben tenni önmagunkért.

Szandi is így tesz, aki csúcsformában várja a 2024-es nyarat, és nemrég megmutatta, hogyan edz. Abszolút ellentmond a korának, rendkívül fiatalos, és sokan képtelenek vele versenyezni, amit meg tudunk érteni. Egyszerűen szenzációsan néz ki, és nincs jele annak, hogy később az 50-es éveiben visszavenne. Soron kívül Fico elleni merénylet: a rendőrség nem tartja kizártnak, hogy a merénylő nem magányos farkas volt

Nincs rá oka, mert egyre többet és többet hoz ki magából, ahogyan Tóth Gabi is. Az énekesnő sokat sportol, és ez meg is látszik rajta, nem lehet azt mondani, hogy bármi miatt is aggódnia kellene, mert távolról sem. Egyszerűen magabiztos, boldog, szerelmes, ennél többet nem is lehet szüksége.

Hozzá hasonlóan Rogán-Gaál Cecília nagyon csinos, akárcsak Sarka Kata, akik háromgyermekes édesanyaként vannak kiváló formában. Érzik a divatot, jól választják ki a szettjeiket, és készülnek a Miss World Hungary 2024-es évadára, amit sokan várnak.

Miközben Jákob Zoltán a világ másik felére utazott Balira, ahol egy villában szál meg, Kiszel Tünde egy pink fürdőruhában üzent. „Nagyon szeretem a rózsaszínt és már nagyon várom a nyarat! Nektek mi a kedvenc színetek?” – tette fel a kérdést a mindig csinos és elegáns Tünde, aki boldog, büszke édesanya.