Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
369,31 Ft
Euró
396,87 Ft
Font
471,17 Ft
Bitcoin
66,866 $

Szandi a férjének üzent

Szandi több mint hálás azért, hogy a férje lehet élete párja, gyermekei édesapja, a támogatója, a menedzsere, egy igazi támasz.

...svg content...Fotó: Instagram/Szandi
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Szandi és szintén zenész szerelme évtizedek óta vannak együtt, és noha sokan támadták őket a korkülönbség miatt, bizonyították, mindez nem jelent problémát számukra. Az évek, a közös család és a boldog pillanatok őket igazolják, és már nem is lehetne elképzelni a párosukat külön, annyira nagy duót alkotnak együtt.

A híres énekesnő egészen elképesztő formában van, motiválva ezzel minden generációt arra, hogy igenis használják fel a bennük lévő erőt a fejlődésre. Szandi az élet minden területén sikeres, amit részben a párjának is köszönhet, és ezért nem győz hálás lenni, amiről időről időre posztol is, mint legutóbb tette. Soron kívül Rogán Antal soha nem akarna miniszterelnök lenni

„Egyedül nem megy, szokták mondani és a legtöbb siker mögött mindig ott van valaki, aki a háttérből támogat. Bármit vállalok el, azt csak szívvel-lélekkel és teljes erőbedobással tudom csinálni, szerintem másként nincs is értelme.” – írta nagyon hálásan és érzelmesen Szandi, aki mindig csinosan jelenik meg.

Szandi egy kiegyensúlyozott kapcsolatban, házasságban élheti az életét, ami maximális biztonságos nyújt számára. Megadott neki az, hogy egy olyan hűséges férje legyen, aki mindenben támogatja, és ennyi idő múltán is ugyanúgy szerethetik egymást, szó szerint kéz a kézben haladván előre.

„A kiegyensúlyozott párkapcsolat és a család olyan bázis, ami maximális biztonságot nyújt. Hálás vagyok azért, hogy Csabi zenészként, gyermekeim édesapjaként, életem párjaként és mint menedzser a legnagyobb szeretettel és odaadással mindent megtesz azért, hogy a lehető legjobbat hozzam ki magamból minden helyzetben. Köszönöm, hogy vagy nekem!”

Rogán Antal elárulta, miért nem szívlelték egymást Magyar Péterrel

Rogán Antal egy nagyon fontos pontra mutatott rá, arra, hogy Magyar Péter miért „fújt rá” annyira az évek alatt.