Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
372,01 Ft
Euró
394,63 Ft
Font
462,31 Ft
Bitcoin
63,434 $

Szandi szinte alig öregszik

Szandi olyan remek géneket örökölt, hogy szinte alig öregszik, de ez neki is köszönhető, mert odafigyel magára.

Fotó: Instagram/Szandi
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Szandira valahogyan mindig is másképpen hatott az idő, amiért végtelenül hálás lehet. Nem sokan mondhatják el magukról, hogy ilyen jól tartják magukat, márpedig az énekesnő kimagaslóan fiatalos és sportosabb, mint bárki. Ezt még azok is elismerhetik, akik valamiért nem kedvelik a karakterét.

Aki kicsit ismeri Szandit, az tudhatja róla, hogy örökmozgó, egy motivációs bomba, aki mindig csinálni szeretne valamit. Az alkotás az élete, imádja a családját, a sportot, a testmozgást, az állandó fejlődést. Róla 20 év múlva sem tudjuk azt elképzelni, hogy más ritmusban élje az életlét, mert az nem ő lenne. Soron kívül Magasabb fokozatra emelték a terrorkészültséget Magyarországon

Kimagaslóan jó formában van, bármelyik generációval fel tudná venni a versenyt, és ez már önmagában hatalmas bók. Meg is érdemli, csak rá kell nézni a róla készült fotókra és videókra, mik igen beszédesek. Büszkeséggel töltheti el, ha a tükörbe néz, mert mások egy év alatt öregednek annyit, mint ő 10 esztendő múltán.

Ezért azonban tesz is, rendszeresen sportol, egészségesen táplálkozik, odafigyel a bőre egészségére. Egy igényes nő, aki egyúttal lelkileg és mentálisan is egészséges, ami ugyancsak sokat tesz hozzá az életminőségéhez. Szandi mindig is egy végteletekig vidám és pozitív nő volt, ami ma sincs másképp.

Ezúttal egészen közelről nézhetjük meg Szandi rendkívül fiatalos megjelenését, ami többek dicséretét kivívta. Ember legyen a talpán, aki helyesen tippel a korát illetően, de valójában Szandi kortalan. Egy kortalan sztár, egy legenda, akiről nemcsak az éneklés miatt érdemes beszélni, és reméljük, idén is ott lesz a Szigeten, mert tavaly is nagy bulit csinált.

Dobrev Klára Magyar Péterről: a politikának nemcsak a celebkedésről kellene szólnia

A politikus többek között azt is elmondta, hogy mire számít az idei választáson, és hogy mit gondol a TISZA Párt alelnökéről.

Eljött a nagy nap, élőben adja a tv a Barcelona-PSG meccset

A Bajnokok Ligája negyeddöntőinek visszavágója következik, amiket élőben közvetít a televízió, melyekre milliók kíváncsiak, szerte a világon.