Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,86 Ft
Euró
378,59 Ft
Font
441,26 Ft
Bitcoin
40,715 $

Szandi lábformája több mint beszédes, fantasztikusan néz ki

Csúcsformában van Szandi, hiába van távol a 2024-es nyár, amivel sokan másokat is motiválhat a közösségi médián keresztül.

Fotó: Instagram/Szandi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Szandi formája meg kérdőjelezhetetlen, akárcsak a fiatalsága. A Sziget fesztiválon is lenyűgözött bennünket a fiatalos lendületével, és hosszú évek óta hozza ezt az energiát, mindig, mindent belead.

Ez az edzésein sincs másképp, és azon kevesek egyike, aki nem panaszkodik. Távol áll tőle, hogy panaszkodjon, sokkal inkább a munkában hisz, és láthatjuk, hogy ez mennyire látványosan köszön vissza a formáján. Soron kívül Ünnepi fényekben pompázik az ország karácsonyfája advent első vasárnapján

Az énekesnő számára fittség sokkal többet jelent, mint a többségnek. Ezzel pedig a nap 24 órájában motiváltan tartja önmagát, hiszen ehhez elég tükörbe néznie, és közben aggódnia sem kell az egészsége miatt.

Szandi egyre több kihívást keres magának a szakmájában és a sportban. A lovagláshoz is visszatért, amit imád, és akkor is pozitív, ha épp nehéz időszakot él meg, amiből mindig van az ember életében.

Az alább látható fotó is csak azt erősíti meg, hogy Szandi nagyon komolyan veszi az edzéseket. Már most megvan a 2024-es nyári formája, de van egy olyan érzésünk, a következő hónapokban tovább fog formásodni.

Az agrárgazdasági kamara új cégével segíti a vadkárt szenvedett gazdálkodókat

A NAK bejelentette, céget alapít, hogy peres ügyekben átvállalja a gazdálkodók jogos vadkárköveteléseinek behajtását, hogy az érintettek minél hamarabb hozzájussanak az őket megillető pénzhez.