Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
68,667 $

Szandi megvalósította az álmát, légtornásszá vált Fővárosi Nagycirkuszban

Szandi egy gyerekkori álmát valósította meg ezzel, ami évtizedeken át valóban csak álom volt, nem több, immáron viszont ez a valóság.

...svg content...Fotó: Instagram/Szandi
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Szandi egy kortalan sztár, egy igazi legenda, akire mindig is 20 évesként emlékszünk. Mintha megállt volna az öregedésben, sok fiatal vehetne róla példát, hogy milyen fitt lehet az ember, akár 40 év felett is. Ezek csak számok, nem több, és fontos megjegyezni, hogy mellette Szandi gyerekeket nevelt fel, koncertezett, és így tovább.

Mindig is fitt volt, nehezen maradt a helyén, mert hajtja a vágy előre. Imádj fejlődni, új dolgokat kipróbálni, és keresi a lehetőséget, miként válhatna többé. Nos, a légtornászattal igencsak nagy fába vágta a fejszéjét, de semmit nem bánt meg. Sőt, egyszerűen imádja, mintha részben erre is született volna. Soron kívül Szentkirályi: „Karácsony a Gyurcsány-osztály legszorgalmasabb kisdiákja”

Ki tudja, ha már gyerekkorában ezzel kezd el foglalkozni, és nem az énekléssel, világhírű művész is válhatott volna belőle. A tehetsége meglett volna hozzá, akárcsak a kitartása, de egyúttal bizonyítja, hogy egyes dolgokat később is el lehet kezdeni, még ha arra nem is hivatásként gondolunk, mert az más szint.

Szandi régóta álmodozott arról, hogy egy nap felléphet a cirkuszban, ami most megadatott neki, ráadásul a legmagasabb szinten, szó szerint is. „Régóta dédelgetett álmom vált valóra! Soha nem gondoltam volna gyerekként, amikor a Fővárosi Nagycirkuszba mentem a szüleimmel és ámulattal néztem az artistákat, hogy egyszer én is ott leszek a magasban!”

Szandi izgatott a végeredmény miatt, és március végén élőben is láthatjuk őt előadás közben. „A napokban csodálatos videó klipet forgattunk itt, ebben a fantasztikus és látványos manézsban, ebből láthattok egy villanást. Már alig várom, hogy láthassátok a végeredményt! Ráadásul március 24-én a II. Légtorna Fesztivál Gála műsorában élőben fogom bemutatni Nektek!”

Több mint 300 embert temetett maga alá a föld Pápua Új-Guineában

Újabb természeti katasztrófa történt, ezúttal Pápua Új-Guineában, aminek következtében több mint 300 embert temetett maga alá a föld.