Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,920 $

Ezt a férfit keresi a rendőrség a szentesi gyilkosság ügyében

Fotón a feltételezett gyilkos.

...svg content...Fotó: Depositphotos
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

Ahogy arról korábban is beszámoltunk, 2024. április 25-én Szentesen, a József Attila utca 12. előtt egy eddig ismeretlen tettes megkéselt egy 52 éves helybéli nőt az otthona előtt, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság vasárnapi közlése szerint a nyomozás során beszerzett bizonyítékok alapján a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható Kocsárdi Dávid Máté szentesi lakos, aki ellen a rendőrség elfogatóparancsot bocsátott ki:

Fotó policehu

Kocsárdi Dávid Máté 21 éves, kb. 175 cm magas, vékony testalkatú, rövid, barna hajú, ovális arcú. A bűncselekmény elkövetésekor sötét melegítő nadrágot, fekete kapucnis pulóvert és vörös dzsekit viselt és a képen látható fekete Neuzer férfi vázas kerékpárral közlekedett:

Fotó policehu

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfi jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen bármelyik rendőri szervnél. Telefonon a névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság 06/62/562-400-as hívószámán, továbbá a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

Szentkirályi Gyurcsányról és Karácsonyról: rémálom mind a két ember

Rémálomnak nevezte Szentkirályi Alexandra Gyurcsány Ferencet és Karácsony Gergelyt, akik közül csak egyvalaki vezetheti Budapestet.