Nem győzik dicsérni Kiszel Tünde lányának szépségét

Fotó: Instagram/Hunyadi Donatella
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Hunyadi Donatella egyik pillanatról a másikra robbanhat be a médiában, köszönhetően a Dancing with the Starsnak.

Ehhez azonban minél tovább a műsorban kellene szerepelnie, bár nehéz elképzelni, hogy hamar kiesne. Egyrészt egy nagyon csinos és intelligens fiatal nő, másrészt eddig is ismerték az emberek, nemcsak az édesanyján, Kiszel Tündén keresztül.

Soron kívül Három kontinensen rendezik meg a 2030-as világbajnokság meccseit

Énekesnőként és modellként is sikeres, de most táncosként kell bizonyítania. Örömmel mondott igent a TV2 felkérésére, ami azért is nagy szó, mert eddig rendre elutasította a különböző televíziós felkéréseket.

Ez lehet az ő időszaka, amikor megérkezik a médiába, és talán rendszeresen fog műsorokban szerepelni. Van miből válogatni, a TV2-nél különösen, így nincs oka aggódni, ha folytatni szeretné ezt.

Keményen készül a táncversenyre a különleges szépség, de már csak kevesebb, mint 1 hónap van hátra a rajtig. Addig sok mindent kell tanulnia, és így is tesz, keményen készül, hogy az egyik legjobb legyen.

Páratlan formája van, igazi táncos alkat, a megjelenésével sem lesznek gondok. A természetes szépségét pedig nem győzik dicsérni a követők, akik lassan 40 ezren vannak a hivatalos Instagram oldalán.