Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,44 Ft
Euró
383,50 Ft
Font
450,24 Ft
Bitcoin
68,968 $

Jennifer Lopez ismét megmutatta, mennyire trendi és csinos

Világos, testre feszülő ruhájában és csokoládébarna tűsarkújában csodásan festett, ezúttal is remekül választott.

...svg content...Fotó: Instagram/Jennifer Lopez
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Jennifer Lopez egy valódi stílusikon, választásaival sosem nyúl mellé. Akár egy hivatalos eseményről, akár egy egyszerű csajos estéről van szó, mindig trendi és csinos, amit a követői nem győznek dicsérni. Korábban például egy farmeres szettet állított össze, amikor a barátnőivel volt találkozója, ami szintén remekül állt neki.

Mindemellett különleges aranyékszereket és egy aranykeretes napszemüveget is viselt, amiket remekül feldobott a vörös rúzs, valamint a hosszú, pirosra festett körmök. Az 54 éves énekesnő abszolút letagadhatna 15-20 évet, olyan remek formában van, persze ez nem a véletlennek köszönhető: az egészséges életmód és a szigorú, rendszeres edzés nála alapvető dolog. Soron kívül Magyar Péter ott lesz a köztévé vitáján

De a bézs színű, derékhangsúlyos ruhája láttán is elakadtak a szavak, amit egy különleges eseményre választott. A finom ékszereivel, a nőies sminkjével és frizurájával úgy festett, mint egy istennő, a ruha csak még jobban ráerősített erre. Rajongói is imádták a szettjét, bár a legutóbbi választása kapcsán sem csalódtak.

JLO ugyanis megosztott egy videót, amelyen egy világos, testre feszülő ruhában látható, lábain csokoládébarna tűsarkú, míg a kígyómintás bőr kézitáskáján a „Mom’s Night Out” felirat díszeleg. Ezzel mutatta meg a világnak, hogy bizony az édesanyáknak is jár egy-egy szabad este, s ha épp ahhoz van kedvük, miért ne tehetnék ezt meg csinosan.

Frizurája most nem volt begöndörítve, inkább csak lágyan hullámos volt, s kissé felborzolt, amitől még szexibbnek tűnt. Sminkje is visszafogott volt, ezáltal tökéletesen passzolt az ujjatlan, garbós ruha egyszerűségéhez, amit az aranyszínű ékszereivel dobott fel. Ez is azt bizonyítja, hogy nem kell túl extra darabokban gondolkodni, ha valami figyelemfelkeltőre vágyunk, a kevesebb néha több.