Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,44 Ft
Euró
383,50 Ft
Font
450,24 Ft
Bitcoin
68,968 $

Jennifer Lopez ezúttal sem nyúlt mellé, istennőként tündököl a csodás ruhájában

Varázslatosan fest a derékhangsúlyos ruhájában az énekesnő, szinte szóhoz sem lehet jutni.

...svg content...Fotó: Instagram/Jennifer Lopez
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Jennifer Lopez egy tehetséges énekesnő és színésznő, akinek remek érzéke van a divathoz. Minden nyilvános szereplésére valami különlegeset, vagy épp „egyszerű, de nagyszerű” darabot választ, amit egy extra kiegészítővel dob fel. Ezeket a trükköket a követők is el tudják tőle lesni, akik minden bizonnyal gyakran felkeresik a közösségi média oldalait inspirációért.

Vagy pedig azért, hogy megtudják, JLO mivel tölti épp az idejét, hol jár, hogy érzi magát. Amikor ideje engedi, ezekről is beszámol röviden az énekesnő, de ha esetleg ő maga nem is, hát a paparazzik megteszik helyette: minden lépését nyomon követik, abban bízva, hogy lekaphatják valahol. Ezt őszintén nem irigyelhetjük a szupersztártól, nem lehet könnyű ezzel együtt élni. Soron kívül Magyar Péter ott lesz a köztévé vitáján

Például arról is készültek fotók, amikor Jennifer a férjével, Ben Affleckkel indult randizni, ám a színész luxus BMW-je defektet kapott Los Angelesben, így gyorsan félre kellett állniuk. Szerencsére még azelőtt sikerült orvosolniuk a problémát, hogy a környéket ellepték volna a rajongók, így az estéjük nyugodt körülmények között folytatódhatott.

Az énekesnő egyébként nemrég arról is beszámolt, hogy csajos estés programot szervezett, amelyhez egy csinos, trendi farmeres szettet állított össze. Mindemellett különleges aranyékszereket és egy aranykeretes napszemüveget is viselt, amiket remekül feldobott a vörös rúzs, valamint a hosszú, pirosra festett körmök.

Nemrégiben pedig újabb fotókkal szolgált az Instagram-oldalán, amelyeken egy bézs színű, derékhangsúlyos alkalmi ruhában látható. JLO most sem nyúlt mellé, a finom ékszerekkel és a nőies sminkjével úgy fest, mint egy istennő. Nem beszélve a lágyan leomló, göndör fürtökről, amik gyönyörűen kiemelik az arcát.