Nem hiszed el, mennyire szexi Singh Viki

Fotó: Instagram/Singh Viki
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Singh Viki mindig nagyon szexi, de időről időre talán még saját magát is meglepi, hogy mennyire az.

Ha valaki, Singh Viki már nagyon megérdemelne egy jól működő kapcsolatot. Sajnálatos módon egy ideje nem volt szerencséje, viszont nem omlott össze a szingliséktől, láthatóan így is boldog.

Soron kívül Három kontinensen rendezik meg a 2030-as világbajnokság meccseit

Ez persze nem jelenti azt, hogy nem vágyik valakire, aki megváltoztathatja az életét, vagy ne akarna saját családot. A kiváló és különleges énekesnő többek között remek testi adottságokkal is rendelkezik, sokan irigykedhetnek rá.

Vannak, akik támadják, és ez nyilván nem esik jól az embernek, de fontos elvonatkoztatni, mert női szemmel is nagyon vonzó Viki. Sokat tesz érte, egészséges életet él, edzésekre jár, és sokat gyakorol a színházban.

Igencsak aktív életet él, rendszeresen kap felkéréseket eseményekre, és szeret szexin, csinosan öltözködni. Abszolúte megvan benne az extra nőiesség, amit az igazán minőségi férfiak szeretnek egy nőben.

Minden adott ahhoz, hogy Vikit topnőnek nevezzük, és a legutóbbi eseményen is rendkívül vonzó volt. Ez a pöttyös ruha pedig nagyon-nagyon jól áll rajta, többet is hordhatna ehhez hasonló tervezéseket.