Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,829 $

Bajnoki címmel távozhat Mbappé, megint felért a csúcsra a PSG a francia bajnokságban

A PSG ismét bajnok lett Franciaországban, ami minimális cél egy olyan sztárcsapat számára, mint a párizsi.

...svg content...Fotó: EPA/MOHAMMED BADRA
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A PSG többek között már Messit is foglalkoztatta az évek alatt, és akkor sokan azt gondolták, az argentin legendával meglesz a Bajnokok Ligája. Messze nem úgy sült el a váltás, mint azt Messi és a PSG remélte, így nem is a legjobb hangulatban köszöntek el egyes szurkolók az aranylabdás rekordertől, aki a legutóbbi MLS-meccsén két gólt lőtt és két gólpasszt osztott ki.

A PSG pedig ismét megnyerte a francia bajnokságot, miután a Monaco vereséget szenvedett a Lyon elleni rangadón. Ezzel pedig matematikai szinten is biztossá vált, hogy a Monaco nem érheti utol a PSG-t, míg a Brest 2 pontra megközelítette őket. 58 pontot számol jelenleg a monacói csapat, addig a PSG már 70-et. Soron kívül Fico elleni merénylet: a rendőrség nem tartja kizártnak, hogy a merénylő nem magányos farkas volt

Az elmúlt 13 szezonból a PSG 10-et nyert meg, amivel több mint domináns mérleget tudhat maga mögött. Hamarosan azonban Mbappé minden bizonnyal távozik, mert nem hosszabbított, és közölte a vezetőséggel, hogy ez nem fog változni. Várhatóan a Real Madrid játékosa lesz, amit az Eb kezdete előtt jelenthetnek be.

A PSG a Bajnokok Ligájában is érintett, a Dortmund ellenfelei lesznek, így Mbappé akár BL-győztes is lehet még az idén. Sőt, a Francia Kupa döntőjében is pályára lépnek, ahol a Lyonnal csapnak össze. A Bajnokok Ligájában pedig elődöntőt játszanak, ami két mérkőzésből áll, és a németeket nem lehet leírni, hiába ők az esélytelenebbek.