Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
368,99 Ft
Euró
396,51 Ft
Font
470,96 Ft
Bitcoin
67,059 $

További Hírek

Nem mindenki mond automatikusan igent az újonnan szaúdi kézbe kerülő Newcastle csábító ajánlatára, elsősorban sportszakmai okokból.

Miközben a „szomszédban” Ronaldo ipari mennyiségben termeli a gólokat, addig Messi egyelőre nemigazán találja azt a formát, amit a Barcában vagy a válogatottban mutatott.

Súlyos feszültség alakult ki a helyiek és a rendőrök között a francia Lyon városában, miután egy 13 éves gyermek elesett a rollerével, és súlyos sérüléseket szenvedett.

Történelmi eseményt ünnepelhettek Franciaországban, miután az orvosi stáb sikeresen hajtotta végre az első kettős váll- és kartranszplantációját.

Pillanatnyilag nagyon keveset tudni a lyoni támadóról, és egyelőre a fegyvert sem találták meg. A rendőrség pillanatnyilag egy embert vett őrizetbe az ügy kapcsán.

Egy újabb támadás történt Franciaországban, ezúttal Lyonban, ahol a rendőrség nagy erőkkel keresi a támadót, aki megsebesített egy papot.

Memphis Depay szomorú amiatt, hogy nem költözhetett Barcelonába, de közel sem biztos, hogy ez nem történik meg, legkésőbb jövő nyáron, és akkor ingyen távozhatna.

Alacsony összegért szerezhette volna meg a Barcelona a francia liga egyik legjobbját, de nem jártak sikerrel, mivel egyszerűen nem tudták kifizetni a kért összeget, hiába volt az alacsony.

Ronald Koeman, a Barcelona új edzője örülhet, mivel sikerült leszerződtetnie a honfitársát, aki a csapat egyik legjobbja lehet. Memphis Depay álma teljesült.

Franciaországban fokozatosan szűkítik a kört a koronavírus korlátozásokkal, és most újabb szigorításokat jelenthetnek be, többek között Párizsban.