Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,754 $

Las Vegasban tervez házat venni Majka

Fotó: Unsplash/Grant Cai
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Majka terve, hogy idősebb korára már az Egyesült Államokban éli az életét, de addig is sok időt tölthet odakint a családjával.

Majka nagyon régóta tagja a zene és a média világának, számtalan komoly siker van már mögötte. Jelenleg a Zsákbamacskában műsorvezető, méghozzá Pápai Joci mellett, de Stana Alexandra, a Dancing with the Stars sztárja is csatlakozott a stábhoz.

Soron kívül Akár lakáshitel törlesztésre is alkalmas lehet az egészségpénztári befizetés

A rappernek mindig is komoly tervei voltak, amik közül már nem egyet valósított meg. Boldog családapa és férj, gyakorlatilag áloméletet élhet ebből a szempontból, ugyanakkor rengeteget is dolgozik érte.

A kemény munka meghozza a gyümölcsét, ami lehetővé teheti a család számára, hogy ideiglenesen az USA-ba tegye át a székhelyét, később pedig akár onnan élhessék tovább az életüket.

Majka az USA-ban vonulna vissza

Aki kicsit is ismeri Majkát, az tudhatja, hogy imádja az államokat, Las Vegast különösen. Pókerezésben is profi, és a kaszinóvárosban nagy lehetőségek rejlenek, komoly összegeket lehet nyerni.

„Számomra a szerencsejáték elsősorban a szórakozásról szól: imádok ülni az asztalnál, froclizni a többieket, semmitmondó, férfias témákról beszélgetni, és akkor semmi mással nem foglalkozni, csak a játékkal.” – idézte a Blikk Majka interjúját a Hot! Magazinból.

„Arról, hogy milyen összegeket nyerek vagy vesztek, azért nem szeretek beszélni, mert bizonyos embereknek ez csupán aprópénz, másoknak viszont akár az életüket is képes lenne megváltoztatni.”

Leginkább pozitívan jön ki a szerencsejátékból, amit annak köszönhet, hogy leginkább kártyázik. A terv pedig az, hogy a nyugdíjas éveit az USA-ban szeretné tölteni, amikor a gyerekei már nagyobbak lesznek. Egyelőre nem terveznek kiköltözni, viszont szeretnének házat venni Vegasban, ahol októbertől márciusig lennének, amíg idehaza rossz idő van. Még gyűjtenek az ingatlanra, ez sem egyik pillanatról a másikra történik.