Clouds
21 Budapest
Dollár
344,61 Ft
Euró
369,21 Ft
Font
428,54 Ft
Bitcoin
25,754 $

Stana Alexandra hatalmas lehetőséget kapott a TV2-től

Fotó: Instagram/Stana Alexandra
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Stana Alexandra egy igazi legenda mellett dolgozhat tovább a TV2-nél a hamarosan visszatérő Zsákbamacskában.

A TV2 sorra éleszti fel a régi, legendás műsorokat, amiket mindenki szeretett. A Szerencsekerék is köztük van, ahol Kasza Tibi évadok óta műsorvezetőként dolgozhat, és láthatóan élvezi ezt a szerepet.

Soron kívül Eltűnt egy 17 éves bakonyoszlopi lány, a rendőrség a lakosság segítségét kéri

Emellett A Nagy Ő is visszatért, legutóbb Árpa Attila kereste a szerelmet a műsorban, amit végül n nem talált meg. Már azt is tudhatjuk, hogy ki lesz az új A Nagy Ő, és biztosak lehetünk benne, hogy a magyar milliárdossal, Jákob Zoltánnal ugyancsak nagyon érdekes lesz a verseny.

A Zsákbamacska is visszatér a TV2-nél, méghozzá Majka és Pápai Joci műsorvezetésével. Már nem kell sokat várnunk a nagy debütálásukra, ugyanis ebben a formában ezelőtt nem dolgoztak együtt, és biztosak lehetünk abban, hogy sok vidámságban lesz részünk.

Közben kiderült, Stana Alexandra, a Dancing with the Stars táncosa is fontos szerephez jut a műsorban, ráadásul egy igazi legenda, Rózsa Gyuri oldalán, aki egykor a Zsákbamacskát vezette. A csatorna nagyon is épít Alexandrára, aki médiakarrierbe kezdhet a közösségi médiás és táncos pályafutása mellett.

„Ahogy láttátok a Blikkben is, most már nem árulok zsákbamacskát… A TV2 hamarosan visszatérő műsorának, a Zsákbamacskának leszek a háziasszonya, nem más, mint a legendás műsorvezető, Rózsa Gyuri bácsi oldalán! Elképesztő megtiszteltetés! Várjátok már?” – tette fel a kérdést Alexandra.