Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,87 Ft
Euró
380,91 Ft
Font
443,82 Ft
Bitcoin
43,942 $

Mbappé megszerezte pályafutása 300. gólját, mégis a csapatra volt büszke

Franciaország csapatkapitánya, Kylian Mbappé büszkébb volt a csapata teljesítményére, mint saját személyes mérföldkövére, pedig nem kis teljesítményt tudhat maga mögött.

Fotó: MTI/AP/Thibault Camus
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

Mbappé egy nem mindennapi saját rekordot döntött meg: legutóbbi mérkőzésén ugyanis ő lett a legfiatalabb játékos, aki 24 évesen, 10 hónaposan és 29 naposan elérte a 300 gólt Európa öt legjobb bajnokságában és nemzetközi mérkőzésein együttvéve.

Azon az estén, amikor csapatkapitányként történelmi győzelmet aratott – a valaha volt legnagyobb európai selejtezőn aratott győzelmet és Franciaország valaha volt legnagyobb győzelmét is ünnepelhette – Mbappé mégis igyekezett inkább a csapat teljesítményére összpontosítani. Soron kívül Kiderült, hány buszvezető sztrájkolt vasárnap a Volánbusznál

Az ESPN jelentése szerint Mbappé a mérföldkő után úgy fogalmazott:

„Ki kell emelnünk a kollektív győzelmet. Sok tehetséges francia csapat volt már, a legnagyobb győzelem rekordját megdönteni valami különleges dolog. A csapat legjobb eredménye sokkal értékesebb, mint a személyes legjobb eredmény. A pályafutásom során szerzett 300 gól egy új mérföldkő számomra, de ezt háttérbe szorítom, mert a csapat ma rendkívüli teljesítményt nyújtott.”

Lionel Messi annak idején 25 évesen, 4 hónaposan és 3 naposan szerezte meg 300. gólját, de a Paris Saint-Germain korábbi csapattársa tudja, még hosszú út áll előtte, hogy elérje Messi és Cristiano Ronaldo karrierjének számait.

A jövő hét első felében esős időnk lesz, majd visszatérnek az éjszakai fagyok

Noha napsütésre van kilátás a jövő hét második felében, az éjszakai fagyok miatt didergősen indulnak majd a reggelek.

Egymásba botlott Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij (Videó)

Az új argentin elnök, Javier Milei beiktatásán jelen volt Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij, az egymással nem túl jó kapcsolatot ápoló miniszterelnök találkozásáról videó is készült.

Megállapodott az EU a mesterséges intelligencia szabályozásáról

A cél az, hogy korlátokat szabjanak a generatív AI platformok korlátlan fejlődésének, és megakadályozzák a technológiával való visszaélést anélkül, hogy veszélyeztetnék az ágazat innovációit.