Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,577 $

Jason Statham párja mámorítóan néz ki fehérneműben

Fotó: Jason Statham brit színész A kém (Spy) című filmje bemutatóján New Yorkban 2015. június elsején. (MTI/EPA/Jason Szenes)
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Rosie Huntington-Whiteley fehérneműben is mámorítóan néz ki, és nem véletlenül készítenek róla rendszeresen divatfotókat.

A sztárok élete csak részben könnyű, mert ugyan a pénz sok mindenre nyújt megoldást, összességében ugyanolyan problémákkal találhatják szembe magukat a hírességek, mint bárki más.

Soron kívül Szombat délelőttig borult lesz az ég, néhol esőre is számíthatunk

Rosie Huntington-Whiteley az egyik legismertebb világsztár, aki ezzel együtt még mindig csak 35 esztendős. Immáron 13 éve párja Jason Statham-nek, a világhírű színésznek, így azok, akik 2010-ben azt harsogták, nem lesz hosszú életű a kapcsolatuk, igencsak tévedtek.

A kétgyermekes édesanya csodálatos vonalakat tudhat magáénak, és már nem egy különleges fehérneműfotózáson vett részt. Az Egyesült Királyságban született színésznő és modell gyakorlatilag a napszak bármelyik pillanatában képes lenyűgözni az embereket a közösségi médián keresztül.

Csak megemelni tudjuk a kalapunkat a 35 éves világsztár előtt, és azt kell mondjuk, Statham egy több mint szerencsés férfinak mondhatja magát, hogy egy ilyen klasszikus szépség mellett élheti az életét.

Lassan 17,5 millió követőt számol az Instagramon a modell, akit ismét fehérneműben láthatunk. A fotók megint csak beszédesek, és jegyezzük meg, tökéletes munkát végzett a stáb Statham feleségének fotózásán.