Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
367,82 Ft
Euró
394,96 Ft
Font
466,86 Ft
Bitcoin
60,307 $

Megtalálták az állami gondozásból eltűnt 13 éves fiút

A közösség összefogásának köszönhetően megtalálták a 13 éves, állami gondozásból szökött Norbertet, aki több mint egy hónapig élt az utcán.

...svg content...Fotó: Unsplash/Scott Rodgerson
Bűnügy

Koós Alexandra

Szerkesztő

A 13 éves fiú, aki február 28-án szökött meg az oroszlányi nevelőintézetből, több mint egy hónapot töltött az esztergomi kiserdőben és az utcákon. A helyi közösség, Ivancsó Krisztián vezetésével intenzíven kereste a fiút, aki végül április 25-én került ismét elő.

„Hajnali 1-ig kerestük őt, hogy biztonságos helyre vigyük, három csapatba verődve egész Esztergomot átfésültük. De csak nyomokat találtunk, hogy pár napig ott aludhatott, Norbit nem találtuk”, mondta korábban Ivancsó, péntek este azonban már pozitívabb hangvételű írást tett közzé Facebook oldalán.

„Ma délután megtaláltam Norbit, fájó szívvel, de sajnos át kellett adnom a rendőröknek, akik visszaviszik az oroszlányi otthonba! Remélem vigyáznak rá és megpróbálnak olyan közeget biztosítani neki, hogy ne szökjön el újra”, írta.

Ivancsó végül a közösségi médiában köszönte meg a segítséget és a különböző felajánlásokat, ám mivel a fiú már újra az oroszlányi otthonban van, arra kérte az embereket, hogy aki segíteni szeretne neki, az már az otthonban keresse Norbit.