Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,72 Ft
Euró
396,23 Ft
Font
468,85 Ft
Bitcoin
65,224 $

800 fokos parázson sétált át mezítláb Sebestyén Balázs (videó)

Sebestyén Balázs 800 fokos parázson sétált át egy csapatépítőn, ami nagy élményt jelentett számára és a csapatnak is.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Relax

Szabó Kata

Szerkesztő

Sebestyén Balázs nem is oly rég a világ másik felén járt a lelki és mentális fejlődés jegyében. A híres és ismert rádiós/tévés nagy utat tett meg az élete során, lelki, mentális és fizikális szinten is, ami mindig csodálatos dolog.

Amikor az ember valóban tesz azért, hogy többé váljon, csak jól jöhet ki belőle. Balázs sokat tesz ezért, és most egy olyan csapatépítőt szervezett, ami egyenesen elvarázsolhatta a tagokat. 800 fokos parázson sétáltak át, ami elsőre furcsán hangozhat, ugyanakkor ennek is megvan a maga szépsége és érdekessége. Soron kívül Gyorsabbá és egyszerűbbé válik a C-kategóriás jogosítványok megszerzése

„A csapatépítőn parázson járásra vittem a brigádot. Elképesztő élmény. Szellemi fizikai, spirituális szinten, mindenhol hat! Mi raktuk meg a tüzet, ami ott égett le az este alatt, és lett belőle 800 fokos parázs! A tűzön járás célja a transzformáció, az átalakulás.” – írta a posztjában a spirituális beállítottságú Balázs.

„A résztvevők ráébrednek, hogy többre képesek, mint azt korábban gondolták, hogy megtegyék azokat a dolgokat, amitől féltek. Ráeszmélnek, hogy a lehetetlennek tűnő dolgok sokszor igenis lehetségesek. Olyan fejlesztő módszer, amely az élet szemléletében és minőségi megtapasztalásában hoz újat, az élet új minőségét teremti meg és a mindennapok átformálódásához vezet.”

„Úgy is mondhatnám az egész este egyfajta paradigmaváltás. Akik részt vesznek a tűzön járáson, ráébrednek, hogy egész életüket, körülményeiket és valóságukat maguk határozzák meg. Más gondolatok, más hitrendszer, más minőségű élet..Büszke vagyok az egész stábra, annyira ügyesek voltatok!”

Rossi szerint Gündogan egyértelműen szabálytalan volt, dühös a játékvezetőre

Minden Marco Rossi arcára volt írva, aki szerint a nap leggyengébb teljesítményét a játékvezető nyújtotta.

Gulácsi szerint minimum kétséges volt Németország első gólja

Gulácsi Péter egészen közelről nézhette végig Gündogan lökését, ami végül sokba került, mert a játékvezető nem ítélt szabálytalanságot.