Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,25 Ft
Euró
388,20 Ft
Font
456,38 Ft
Bitcoin
67,433 $

Videón a jelenet, ahogy megrángatják a Magyar Kétfarkú Kutya Párt aktivistáját

Egy idős férfi verbálisan és fizikailag is bántalmazta a Magyar Kétfarkú Kutya Párt egyik aktivistáját, miközben az aláírásokat gyűjtött.

...svg content...Fotó: A Magyar Kétfarkú Kutya Párt választási plakátja Budapesten, a Batthyány téren 2022. március 30-án. Április 3-án tartják az országgyűlési választásokat és a kormány által kezdeményezett gyermekvédelmi népszavazást. MTI/Koszticsák Szilárd
Belpolitika

Kiss László

Szerkesztő
TÉMÁK

Kecskeméten, a Petőfivárosban történt incidens során egy idős férfi agresszíven lépett fel a Magyar Kétfarkú Kutya Párt egyik aláírásgyűjtő aktivistája, Kordik Szabolcs ellen. A jelölt éppen az aláírásokat gyűjtötte, amikor a férfi durva szavakkal illette, többek között azzal fenyegetőzött, hogy „szétveri a pofáját”.

Az esetet rögzítő felvételen látható, ahogy a támadó a politikai aktivistát kabátjánál fogva megrángatta és szóban is megfenyegette. Kordik Szabolcs beszámolója szerint a férfi többször is trágár kifejezésekkel illette őt és pártját, miután megtudta, hogy melyik politikai erő képviseletében gyűjt aláírásokat.

Az aktivista jelezte, hogy az esetet a helyi választási irodánál is be fogja jelenteni. Korábban hasonló támadásokról számolt be Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció európai parlamenti képviselője is, aki szerint szervezetten érkeztek fenyegetések a párt aktivistái felé. Az ominózus videó a KecsUP Youtube-csatornáján, az alábbi linken megtekinthető.

Nincsenek megszűrve a kérdések Orbán Viktor sajtótájékoztatóin

Kovács Zoltán tisztázta, szó sincs arról, hogy meg lennének szűrve a kérdések Orbán Viktor sajtótájékoztatóin.

Helyreállt az 1-es villamos közlekedése

Újra teljes vonalon jár a 1-es villamos, miután az óbudai tűzoltók megoldották a kérdést a Vörösvári úton.