Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,39 Ft
Euró
396,17 Ft
Font
468,63 Ft
Bitcoin
65,567 $

Két majom ugrott Jákob Zoltán nyakába Balin (videó)

Jákob Zoltán rendesen bekezdett Balin, két majom ugrott a nyakába, amiről közelről is készült videós felvétel.

...svg content...Fotó: Instagram/Jákob Zoltán
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Jákob Zoltán az elmúlt hetekben nem kevés ajándékot osztott ki a követői között. Sorra találtak gazdára a PS5 játékkonzolok, laptopok, mobiltelefonok, táblagépek, majd A Nagy Ő úgy döntött, hogy növeli a tétet, és milyen jól tette.

Még nagyobb örömöt okozott ezzel sokaknak, miután porszívókat, kávégépeket és porszívókat húzott elő a Ferrarijából. Ekkor még csak kevesen tudhatták, de Zoltán újabb nagy útra készült, ugyanis minden hónapban járj a világot, ez egyfajta bakancslista nála, amit mindenképpen ki szeretne pörgetni. Soron kívül Vitézy azonnal reagált Karácsony bejelentésére – szerinte Karácsony akár le is mondhatna

Mint arról korábban beszámoltunk, Bali felé vette az irányt, ahová 20 óra alatt jutott el, természetesen első osztályon utazott, mint mindig. A lehető legkényelmesebb megoldást választja, egyrészt megteheti, másrészt hozzászokott ehhez a kényelemhez, ami sokat ad számára az út alatt.

Zoltán számos országban járt már, főként azokat a helyszíneket kedveli, ahol nyári időjárás fogadja. Emiatt sem láthatjuk túl gyakran téli területeken, mert ugyan volt már ott, az annyira nem jött be neki. Egyet tudunk érteni, a nyári meleg mindig jobb érzéseket tud kelteni az emberben, még karácsonykor is.

Nem sokkal azután, hogy megérkezett Balira, szó szerint a nyakába vette a dolgokat. Két majom is a nyakába ugrott, de nem bántották, csak érdeklődtek, és még mielőtt a szemüvegének lába kelt volna, levette magáról. Vicces jelenetek készültek a pillanatokról, amiket egy ideig biztosan nem fog elfelejteni.