Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Fehérneműben fotózták Jason Statham álomszép feleségét

Fotó: Rosie Huntington Whiteley brit manöken a Brit Divatdíjak kiosztó ünnepségén Londonban 2018. december 10-én. Nagy-Britanniában minden évben megjutalmazzák a divatszakmában kiemelkedő teljesítményt nyújtó személyeket. MTI/EPA/Niklas Halle'n
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Jason Statham nagyon szerencsésnek érezheti magát, hogy egy ilyen nő mellett élheti az életét, és úgy tűnik, a nagyobb korkülönbség sem jelent problémát.

Jason Statham feleségét az egyik legvonzóbb nőnek tartják, aki még mindig csak 35 esztendős. Április 18-án ünnepelheti a 36. születésnapját, míg a szintén világsztár férje ennél azért jóval idősebb.

Soron kívül A Vatikán szerint Ferenc pápa szombaton elhagyhatja a kórházat

Sokak nagy kedvence ezen a nyáron lesz 56 éves, ám remekül tartja magát, ember nem lenne, aki azt mondaná, valóban 55-56-nak néz ki. Az 1993 óta aktív színész továbbra is nagy népszerűségnek örvend, és lesznek még filmjei.

Rosie Huntington-Whiteley nem panaszkodhat, modellként és színésznőként is világszerte ismert. Emellett két gyermek édesanyja, ugyanakkor a karrierjéről sem feledkezett meg, és csodálatos fotók készülnek róla.

Nem egyszer láthattuk már fehérneműben, de képtelenség megunni, mert mindig képes valami újat mutatni. 35 évesen is ugyanazokat az energiákat hozza, mint korábban, hiszen régóta van a szakmában.

A 17,1 milliós követőszám is beszédes az Instagram oldalán, sokan szeretnének hasonlítani rá. Legutóbb egy nagyon szexi fehérneműs fotót posztolt magáról, ami szép lassan aktuálissá válik Valentin-nap miatt.