Így reagáltak a rajongók az X-Faktor bejelentésére, Dallos Bogi távozására

Fotó: Instagram/Dallos Bogi
not image

Takács Petra

2021.május.8 - 01:52

Dallos Bogi mindössze egy évadot szerepelt az X-Faktorban, miután nem vállalta el a folytatást, és erre magyarázatot is adott.

Az RTL Klub erre a hétre két fontos bejelentést is időzített az X-Faktorral kapcsolatban, aminek a meghallgatásai már javában zajlanak. Először az új műsorvezetőt jelentették be, akinek a személyén sokan meglepődtek.

Nem sokkal később egy még érdekesebb kérdés került megválaszolásra, hiszen kiderült, hogy kik lettek az új évad mentorai. Óriási változás nem történt, és csak egy székben volt csere, aki mindössze egy szezon után távozott.

ByeAlex, Gáspár Laci és Puskás Peti maradt a helyén, addig Dallos Bogi úgy döntött, hogy ezt a felkérést most nem vállalja el. Többek között az Instagram oldalára kiírt üzenetben is elmondta, mi ennek a pontos oka.

„Nagyon izgalmas feladat volt, hogy az X-Faktor mentora lehettem. Rengeteg élményt szereztem és sokat tanultam belőle. Köszönöm az egész stábnak, megtisztelő volt a közös munka.” – írta a posztjában.

„Most a lemezem munkálataira, az új vállalkozásunkra, további álmaim megvalósítására, és önmagam fejlesztésére fókuszálok a zene és a műsorvezetés terén. Köszönöm nektek a rengeteg szeretetet, figyelmet, amit nap, mint nap kapok tőletek. Nagyon sok sikert kívánok az új csapatnak”

Bogi posztjára sok reakció érkezett, nagyon sokan sajnálták, hogy már nincs ott az X-Faktorban a mentorok között. Volt olyan is, aki sírva nézte végig a bejelentést a Fókuszban, annyira meghatotta a hír.

„Kár, hogy nem maradtál.”

„Nagyon fogsz hiányozni… Nagyon örülök, hogy mentor voltál és megismerhettelek”

„Bogi, szerintem nagyon sok embernek fog hiányozni a vidámságod, a varázsod ,a nevetésed, a csodálatos munkásságod, és te magad a műsörből. Én nagyon örülök, hogy ezáltal is jobban megismerhettünk egy csodálatos lányt , aki felvidította, szebbé tette a szombat estéimet a jelenlétével. Remélem, a legjobb döntést hoztad (én támogatlak, és tudom mindenki, aki téged szeret). Érd el minden célod, amit kitűztél, mert megérdemled, a legjobbakat kívánom neked csodalány, és még egyszer nagyon fogsz hiányozni, szeretünk.”

„Nagyooon fogsz hiányoznii a műsorbóól. Deee reméleeeem tudood, hogy mii mindig itt leszüüünk veleeed.”

„Nagyon fogsz hiányozni. Szerintem eddig a legjobb női mentor voltál”

„Hmm, nagyon fogsz hiányozni. Egy csupaszív, kedves hölgy vagy. Sok sikert a vállalkozáshoz.”

„Sajnálom, hogy nem leszel benne idén. Nagyon fogsz hiányozni belőle”

„Te voltál az egyik legjobb női mentor. Hiányozni fogsz”

„Tegnap végig sírtam a Fókuszt. Eddig te voltál a legjobb és legnormálisabb mentor. Olyan sok szeretet van benned és a szerelmet is megérdemled, nagyon szeretlek Bogi. Te vagy a példaképem, hiányozni fogsz, de nagyon, és nem tudom, hogy mikor találkozok veled. Sírok Bogi.”

„Hiányozni fogsz a képernyőről, de majd annál többet találkozunk élőben. Már nagyon várjuk az új lemezt, sok sikert hozzá.”