X-Faktor: itt a nagy bejelentés, ők lesznek a mentorok

Fotó: Instagram/X-Faktor
not image

Hujber Dávid

2021. május 6. - 20:02

Az ígérteknek megfelelően az RTL Klub bejelentette, hogy kik lesznek a mentorok az X-Faktor 10. évadában, ami nagyon izgalmasnak ígérkezik.

Minden okunk megvan arra, hogy izgatottan várjuk az X-Faktort, hiszen ez már a 10. évad lesz. A koronavírus miatt el kellett csúsztatni a produkciót, ami azonban már úton van, és javában zajlanak a meghallgatások.

Ez természetesen azt is jelenti, hogy sorra érkeznek a fontosabbnál fontosabb bejelentések. Nemrég például azt jelentették be, hogy ki lesz a 10. évad műsorvezetője. A többség Istenes Bencére tippelt, de nem jöttek be a tippek, mert az RTL Klub húzott egy váratlant.

A legnagyobb kérdés azonban csak most került megválaszolásra, hiszen a többséget az érdekelte igazán, hogy kik foglalhatják el a mentori széket az X-Faktorban. Nézzük hát, kik kapták meg a nagy lehetőséget!

Gáspár Laci, ByeAlex és Puskás Peti marad a helyén, míg Dallos Bogi úgy döntött, hogy a karrierjére koncentrál. Az énekesnő helyét pedig Csobot Adél veszi át, aki közel 10 évvel ezelőtt az X-Faktorban hívta fel magára a figyelmet.

Adél számára nem lesz ismeretlen a forgatás, és nemcsak az X-Faktor miatt, hiszen tavaly például az Álarcos énekes egyik nyomozója volt.