Nagy bejelentés az RTL Klubnál: megvan az új X-Faktor műsorvezetője

Fotó: Instagram/X-Faktor
not image

Borbély Fanni

2021. május 4. - 19:55

Az ígérteknek megfelelően az RTL Klub bejelentette, hogy ki vezeti a X-Fakor jubileumi adását, ami megannyi új arcot és hangot ígér a nézőknek.

Az X-Faktor Magyarország egyik legkedveltebb műsora, ahol zenei tehetségek mérik össze egymással tudásukat. 2010 óta számos nagy név fordult meg a színpadon a műsorvezetők közül, akik mind letették a névjegyüket.

Az RTL Klub végre megosztotta az új műsorvezető személyét, aki nem más, mint:

Miller Dávid!

Miller Dávid nem ismeretlen a közönség számára, hiszen az RTL Reggeli egyik műsorvezetője, emellett láthattuk őt az RTL Klubon futó A Tanár és az Alvilág című sorozatokban is. 2020-ban pedig énektudását is megmutathatta az Álarcos énekes című showban, ahol banán jelmezbe bújva, a műsor második évadában győztes lett.

A színész-műsorvezető alig várja, hogy elinduljanak az X-Faktor válogatók felvételei, utána pedig az élő show-k, ahol végre kipróbálhatja: milyen az X-Faktor (gyártó: UFA Magyarország) színpadán köszönteni a nézőket, biztatni a versenyzőket és faggatni a mentorokat.

„Hatalmas öröm és megtiszteltetés számomra, hogy bizalmat szavazott nekem az RTL Klub, és az X-Faktor 10. évadának műsorvezetője lehetek. Minden tudásommal azon fogok igyekezni, hogy ennek a kihívásnak maximálisan megfeleljek. Most, hogy hivatalossá vált a hír, végre elkezdhetek dolgozni a stábbal a castingokon. Nagyon érdekel a háttérmunka is, és alig várom, hogy találkozhassak a versenyzőkkel. Fontosnak tartom ráhangolódni a feladatra, ami előttem áll. Szeretem a mélyvizes helyzeteket, úgyhogy már csak az a cél lebeg a szemem előtt, hogy a kamerák előtt bizonyíthassak”

– mondta Miller Dávid.

Bár az X-Faktor castingjai már javában zajlanak, még mindig várják a jelentkezőket, akik egyénileg vagy csapatban, a mentorok előtt bizonyíthatják tehetségüket. Az új műsorvezető mellett pedig a mentorok is izgatottan várják, milyen élményeket és tehetségeket tartogat számukra a 2021-es évad.

Ördög Nóra, Sebestyén Balázs, Istenes Bence, Lilu és Kiss Ramóna is volt műsorvezetője a nagy tehetségkutatónak, de a zsűri névsora szintén komoly neveket vonultatott fel ebben a több mint 10 évben, kezdve Geszti Péterrel, Keresztes Ildikóval, Alföldi Róberttel, Szikora Róberttel, vagy Tóth Gabival.

Szívszorító jelenet a Konyhafőnökben, már az első adás drámai pillanatokat hozott

Legutóbb 2019-ben volt X-Faktor, amikor például Dallos Bogi is helyet foglalt a zsűri székében Puskás Peti, Bye Alex és Gáspár Laci mellett. 2020-ban közbeszólt a világjárvány, ám most minden ideálisabb, és még idén elstartolhat a 10. évad.