Dollár
388,39 Ft
Euró
408,85 Ft
Font
476,62 Ft
Bitcoin
16,942 $

Szívszorító jelenet a Konyhafőnökben, már az első adás drámai pillanatokat hozott

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2021. május 4. - 09:17

A srác annyira akarta a lehetőséget, hogy még a könnyei is kicsordultak, ám végül sikerrel járt, és a lehetőséget az utolsó pillanatokban kapta meg.

Rácz Jenő, Fördős Zé és Sárközi Ákos alkotják a Konyhafőnök nagy trióját, ami komoly felelősséggel is jár, hiszen ők azok, akik döntenek a versenyzők sorsáról. Néha álmok válnak valóra ezzel, vagy esnek kútba.

Soron kívül Orbán Viktor: nem kell tartani ellátási problémáktól, a problémát az ár jelenti

Arra talán még a trió sem gondolt, hogy már az első adás ideje alatt is lesznek igazán nehéz pillanatok. Volt egy versenyző, akinél talán senki sem akarta jobban ezt a lehetőséget, hogy igazán bizonyítson és segítsen a családján.

A főelem nem sikerült jól, és ez Jenőnél is komoly hibát jelent, „Egy pici plusz hiányzik, most én nemet mondok.” – fogalmazott Jenő, majd Zé vette át a szót, aki tőle nem megszokott módon röviden értékelt.

„Sajnos még nem állsz készen, ezért nem.” – mondta Zé, így kvázi el is dőlt a versenyző sorsa, mivel két nemmel nem lehet továbbjutni. Itt már rendkívül feszültnek tűnt a jelentkező, és érezhető volt a csalódottság.

Őrület: három hét alatt ennyire hízott meg Mark Wahlberg egy szerep kedvéért

Ákosnak nagyon szimpatikus volt az, ahogy a versenyző mozgott a konyhában, és „tök jó arcnak” nevezte. „Van érzéked a főzéshez, de gyakorolnod kell még sokat. Adok neked egy igent, pont ezért, hogy biztassalak, hogy gyere vissza.”

Elmondta, hogy számára ez egy hatalmas lehetőség lett volna, és a chefeken is látszott, hogy nem olyan biztosak a döntésükben. Norbert valóban nagyon lelkesen készült a műsorra, „Végigment az agyamban az, hogy marad ugyanez a keserűség, ugyanez a gyötrelmes életvitel, amit mai napig élek.”

Ezután jött a nagy fordulat, mert mielőtt kilépett volna az ajtón, Zé odaszólt. Jenő nem várt sokat, nem húzta az időt, és átadta neki a kötényt, cserébe viszont azt kérte tőle, hogy adjon bele mindent. „Benned van valami, csak hozd ki.”

Érdemes megnézni a felvételeket, különösen azt, ahogy Norbi örült, rég láttunk hasonlót, hogy valaki ennyire szeretné a lehetőséget. Ezt most meg is kapta, de ha nem él vele, akkor biztosan búcsúznia kell.