Őrület: három hét alatt ennyire hízott meg Mark Wahlberg egy szerep kedvéért

Fotó: Instagram/Mark Wahlberg
not image

Hujber Dávid

2021.május.4 - 06:14

Nagyon jól halad a hízással a hollywoodi sztár, aki több mint tíz kilogrammot vesz fel magára egy szerep kedvéért, de nem izomban.

Hollywoodban nem ritka, amikor a színészek egy szerep kedvéért rendesen kigyúrják magukat. Óriási átalakulásokat láthattunk már az évek során, és sokszor rá sem ismertünk az adott színészre, aki több kiló izmot vett fel magára.

Van, akinek szimplán „csak” le kellett fogynia, míg mások hatalmas plusz súlyt vettek magukra, és nem izomban. Nemrég Mark Wahlberg, Hollywood egyik legnagyobb sztárja mondott erre igent egy szerep kedvéért.

A Ted sztárja, aki idén júniusban lesz 50 esztendős, mindig is híres volt arról, hogy mennyire patentül néz ki: kockás has, kerek vállak, komoly lábizom. Még folytathatnánk a sort, de elég, ha csak megnézitek a róla készült korábbi képeket.

Az év egyik legszexibb dekoltázsát villantotta meg Jennifer Lopez

A kigyúrt színész, aki 1989 óta aktív a szakmában, és négy gyermek édesapja, most valami olyasvalamibe fogott bele, amibe ezelőtt soha. Pár hét alatt gyakorlatilag elhízott, és igencsak látványos módon.

A hivatalos Instagram oldalán keresztül mutatta be, hogy hol tartott három héttel ezelőtt, amikor szinte semmi felesleg nem volt rajta. A különbség mindenki számára jól látható, de a folyamat nem ért véget, még mindig van pár hete arra, hogy tovább hízzon.