Dollár
392,08 Ft
Euró
405,80 Ft
Font
469,75 Ft
Bitcoin
16,986 $

Herceg Erika: „Csináld nyugodtan, amit csinálsz, ha ez neked örömet okoz”

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2022. október 3. - 12:41

Az X-Faktor mentora szép lassan belejött a versenyzők elküldésébe, sorra adta ki az útjukat, mert nem látta bennük azt, hogy elegendő tehetséggel rendelkeznének a műsorhoz.

Herceg Erika körül erőteljesen zajlanak az események, és talán jobb, ha nem olvasgatja a róla megjelent kommenteket, mert nem kevés olyan hozzászólást találni, amik nem éppen pozitív módon világítják meg a karakterét.

Soron kívül Medvegyev szerint a NATO Patriot-rendszerei is célpontokká válhatnak Ukrajnában

Egyre megosztóbb, miután kimondja a véleményét, és ha kell, vitázik. Gáspár Lacinak ez időről időre túl sok kezd lenni, és általában ők ketten azok, akik egymásnak feszülnek egy versenyző miatt.

A táborban több példát is láthattunk erre, mintha kettejük között időközönként egyáltalán nem lenne meg az összhang. Már csak emiatt is érdekes lesz figyelni az eseményeket, a folytatást, hogy vajon hogyan meccselik le a dolgokat egymás között.

Erikának többek között azt is meg kellett tanulnia lelkileg, hogyan mondjon nemet a versenyzőknek, ami nem mindig olyan könnyű. A tapasztalt mentorok igyekeztek tippeket adni, de Erika a legtöbb alkalommal a saját útján halad előre.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.