Dollár
392,08 Ft
Euró
405,80 Ft
Font
469,75 Ft
Bitcoin
16,986 $

X-Faktor: Gáspár Laci nem akarta elhinni, mit tett Herceg Erika (videó)

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2022. október 2. - 19:12

Gáspár Laci ezt már tényleg nem akarta elhinni, és ha rajta múlott volna, mindkét versenyző széket kap, de másképpen alakult.

Herceg Erikát jelenleg nagyon sokan kritizálják a közösségi médiában, hol a döntései, a stílusa, máskor pedig a vitái miatt. Általában Gáspár Lacival kap össze, valahogy közöttük kevésbé van meg az összhang, ez jól érezhető.

Soron kívül Medvegyev szerint a NATO Patriot-rendszerei is célpontokká válhatnak Ukrajnában

Kívülről mindig könnyebb ítéletet hozni, vagy dönteni egy versenyzőről, mert odabent minden más. Az azonban nyilvánvaló, hogy Erikával sokszor nem értettek egyet a mentásai, és legalább két alkalommal Miller Dávid, az X-Faktor műsorvezetője is csak nézett maga elé, hogy mi történik.

Vas Katrin és Tamási Laura is ott lehettek a táborban, izgatottan várták a folytatást, és jó esélyeik voltak arra, hogy széket kapjanak. Végül mindkettejüknek haza kellett mennie, ami felért egy sokkal és sokan csalódtak.

Herceg Erika kiállt a döntése mellett, szerinte a két lány ugyan tehetséges, még nem állnak készen, és arra kérte őket, térjenek vissza egy év múlva. Nyilván ez abban a helyzetben nem jelent sok vigaszt a fiataloknak, ahogyan az sem, hogy Gáspár Laci és ByeAlex széket adott volna nekik.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.