Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
39,402 $

Hegyes Berci imádja szerelme stílusát, nagyot harcoltak az Ázsia Expresszben

Óriásit harcoltak Hegyes Berciék, megérdemelték, hogy ott lehettek a döntőben, mely csak megerősítette a kapcsolatukat.

Fotó: Instagram/Hegyes Bertalan
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Az Ázsia Expressz legutóbbi évadát Kucsera Gábor és Tóth Dávid nyerte. Alig pár perccel értek célba Hegyes Berciék előtt, akik ugyan boldogok, nem szomorkodnak, még egyszer nem vágnának neki ennek a kalandnak.

Kucsi is meghatóan nyilatkozott, aki felejteni ment a műsorba. A másik oldalon Berci és szerelme pedig még jobban megismerte magát, olyan helyzetekben is, amikben normál esetben lehetetlen lett volna. Soron kívül Megvannak a nyerőszámok, óriási volt a tét az Ötöslottón

„Nem gondoltam, hogy ekkora megpróbáltatás lesz az @azsiaexpressztv2 , de bebizonyítottuk, hogy mi ezt is kiálltuk!” – kezdte az újabb érzelmes posztjában Bence, akit érdemes követni az Instagram oldalán.

„De ez a poszt most Rólad és Rólunk szól, mert meg szeretném köszönni, hogy elvállaltad velem ezt az egész kalandot, és a döntőben egyetlen lányként, nálam sokkal jobban-ügyesebben helytálltál és az egész játék során megmutattad, hogy mennyire kemény vagy!”

„Tudom, hogy sokszor kiborított ez a játék és a határainkat feszegették, és éppen ezek miatt csak Rád számíthattam és Te pedig én rám, és ezzel csak egyre közelebb kerültünk egymáshoz! Én imádom a nagy szádat és azt, amilyen vehemenciával ki tudsz állni magadért és magunkért, ami belőlem kissé hiányzik és még tanulom Tőled!”

„Durva, hogy ezt egy 160 centis 40 kilós lánytól tudom eltanulni! Kérlek, legyél büszke magadra, amiért a kitartásoddal, a küzdelmeddel, az ügyességeddel és bátorságoddal idáig eljutottál, mert én mérhetetlenül büszke vagyok Rád és hogy Veled élhettem át ezt az egész életre szóló kalandot!”

„Úgy vélem, nélküled nem sikerült volna idáig kibírni! Az hogy végül nem mi nyertünk, egyáltalán nem izgat. Sokkal nagyobbat nyertünk mi ketten egymással! Az életem során megannyi győzelmet arattam, sikert éltem át és úsztam konfetti felhőben.”

„Szerettem volna, ha kézen fogva befuthatunk a tűzijátékba és ezt az érzést Te is átélnéd! Ez sajnos formailag nem sikerült, de számomra minden alkalommal tűzijátékoznak, amikor megfoghatom a kezed és tovább kalandozhatunk a végtelenbe. Ketten. A Világ ellen.”

22-szert szúrták meg a börtönben a közismert rendőrt

Összesen 22 szúrást kapott a börtönben az a rendőr, akit még George Floyd halála miatt ítéltek el.