Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
348,28 Ft
Euró
378,65 Ft
Font
441,65 Ft
Bitcoin
41,483 $

Hegyes Berciék nem csinálnák újra az Ázsia Expresszt

Hegyes Berci és kedvese nagyon boldogok, hiába veszítették el a döntőt az Ázsia Expresszben, de már nem csinálnák újra.

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Végül Tóth Dávid és Kucsera Gábor nyerte meg az Ázsia Expressz 2023-as évadát, ami egy minden eddiginél nagyobb kaland volt, a nézők számára is. Soha ezelőtt nem volt olyan szoros a befutó, mint most, így valóban bárki nyerhetett volna.

Dávid érzelmes szavakat fogalmazott meg a győzelmüket követően, akárcsak Hegyes Berci. A fiatal táncos a TV2 egyik új sztárja, akit nagyon sokan megszerettek és az Ázsia Expressz alatt is támogatták. Drámai módon jutottak be a döntőbe, és azt legalább annyira drámai módon vesztették el. Soron kívül Orbán Viktor egykor hivatásos, fizetett Mikulás is volt

„Ezek voltunk mi! Nagyon boldogok vagyunk, hogy részt vehettünk ebben a versenyben, még ha nem is csinálnánk újra és sokszor rögös volt az út, de kár lett volna kihagyni, mert egy felejthetetlen élmény, rengeteg kalanddal és új barátságokkal megtűzdelve!”

„Hihetetlen mennyiségű energia, küzdés és adrenalin sokk van mögöttünk, de talán az élet is erről szól … a folyamatos megmérettetésekről!” – írta a posztjában a Dancing with the Stars profi táncosa, kétszeres győztese.

„Köszönünk mindent a stábnak a társainknak és természetesen a családunknak akik szétizgulták tudatlanul magukat itthon, míg mi versenyeztünk! Ez egy mesés utazás volt, aminek minden percét imádtuk!”

Hiánypótló hűtőhasználati útmutatót állított össze karácsonyra a Nébih

Tudatos hűtőhasználattal érdemes küzdeni az élelmiszerpazarlás ellen.