Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
39,435 $

Tóth Dávid érzelmesen üzent az Ázsia Expressz megnyerését követően

Tóth Dávid több mint boldog, hogy megnyerték az Ázsia Expresszt, ami hatalmas kaland volt számukra.

Fotó: Instagram/Tóth Dávid
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Immáron mindenki tudhatja, hogy Tóth Dávid és Kucsera Gábor az Ázsia Expressz új évadának győztesei. Parádés teljesítményt nyújtottak, mindent megtettek, amit csak lehetett, és végül felértek a csúcsra.

A döntő is drámai volt, soha ezelőtt nem láthattunk ilyen szoros befutót, mint most. Dávid és Gábor élete legnagyobb kalandján van túl, amire még évtizedek múltán is emlékezni fognak a nyugdíjas éveikben. Soron kívül Végre elvonul az eső, vasárnap már több helyen is előbukkan a nap

„Immáron több mint 20 éve megyünk együtt kisebb, nagyobb megszakításokkal de mindig szeretettel fordulva egymás felé.” – kezdte érzelmes sorait Dávid, aki maximálisan megérdemli a győzelmet Kucsival.

„Végig küzdöttük az egész játékot sokszor úgy, hogy sokkal rosszabban éltük meg a kint töltött napokat, mint amit láthattatok belőle, távol a családtól, barátainktól.” – folytatta a bejegyzésében Dávid.

„Beértünk és igen, megnyertük, minden pillanatban tudtuk bármeddig is jutunk emelt fővel fogunk távozni, mert megtettük mindazt ami tőlünk telhető. Köszönjük a rengeteg támogatást és szeretetet, leírhatatlan mindaz amit érzünk!”

„Higgyetek magatokban és az álmaitokban, mert ha eleget tesztek érte, igenis elérhetitek azokat. ahogyan mi is elértük, hogy győztesként érhettünk be! Köszönjük kivétel nélkül mindenkinek, akik velünk együtt tették meg ezt az életre szóló kalandot!”