Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
39,515 $

Kucsera Gábor elárulta, felejteni ment az Ázsia Expresszbe

Kucsera Gábor felejteni ment az Ázsia Expresszbe, és végül megkapta azt, amire vágyott a verseny által.

Fotó: TV2
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Kucsera Gábor és Tóth Dávid az Ázsia Expressz új győztesei. Őrülten szoros volt a döntő, Hegyes Berciék csak pár perccel maradtak le a győzelemről, de boldogok, hálásak, viszont nem csinálják újra a versenyt.

Megható pillanatoknak lehettünk szemtanúik, nehéz volt könnyek nélkül bírni, Ördög Nóri sem bírta. A döntő napján is sok minden történt, fej-fej mellett haladt a két páros, ám a végén csak egyikük nyerhetett. Soron kívül Megvannak a nyerőszámok, óriási volt a tét az Ötöslottón

Dávid nem tudta összefoglalni a gondolait, annyira boldog volt, miközben nem hitte el, hogy mindez megtörténik velük. Ördög Nóri Gábor kapcsán elárulta, eleinte azt érezte rajta, hogy nagyon messze van fejben.

Gábor elismerte, nagyon nehéz volt számára a játék eleje, és igen komoly hullámvölgyeket élt meg. „Az esték azok nagyon-nagyon nehezek voltak.” Egyrészt hiányzott neki a család, illetve hatással volt rá az az egész sokk, ami az utóbbi időben történt.

„Nem titkoltam, azért is jöttem ki, hogy itt felejtsek.” Elmondása szerint az Ázsia Expressz világított rá, merjen hinni önmagában és a megérzéseiben, hozzátéve, megkapta, amiért érkezett, és tiszta lappal megy haza.

Dávid szerint, ha kikaptak volna Berciéktől a döntőben, miközben mindent megtettek és jól csináltak, nem lett volna okuk szomorkodni. Végül csak boldogság tölthette a szívüket, és ez sportszempontból is komoly teljesítmény volt.

22-szert szúrták meg a börtönben a közismert rendőrt

Összesen 22 szúrást kapott a börtönben az a rendőr, akit még George Floyd halála miatt ítéltek el.