Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
352,97 Ft
Euró
381,78 Ft
Font
444,85 Ft
Bitcoin
43,375 $

Tóth Dávid és Kucsera Gábor is sírt az Ázsia Expressz megnyerését követően (videó)

Igazi bajnokok nyertek az Ázsia Expresszben, és mint a legjobbak, az utolsó napra időzítették a legjobb formájukat.

Fotó: TV2
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Tóth Dávid és Kucsera Gábor az Ázsia Expressz legújabb évadának győztesei. Megérdemelten nyerték meg a viadalt, és természetesen az érzelmes szavak sem maradtak el, Dávid az elsők között üzent a közösségi médiában.

A második helyezett páros, Hegyes Berciék ugyan nagyon boldogok voltak a verseny miatt, nem csinálnák azt újra. Ettől függetlenül jó élményekkel gazdagodtak és minden eddiginél jobban megismerték egymást. Soron kívül Január elsejétől emelkedik a nyelvvizsga-támogatás összege

Dávid a befutó pillanatát követően elismerte, a 1,5 hónap alatt voltak fent és lent is, viszont az utolsó versenynapjuk majdhogynem hibátlan volt. Nemcsak Dávid sírta el magát, hanem Kucsi is, akiből előtörtek az érzelmek.

Hozzá hasonlóan Ördög Nóri sem bírta könnyek nélkül, őszintén gratulált a duónak. Ugyanazon a véleményen van, mint a többség, miszerint maximálisan megérdemelték ezt a győzelmet, mely nem kevés pénzzel is jár.

Gábor ígéretet tett a gyermekének, hogy megnyeri a játékot, és mivel állta a szavát, még boldogabban térhet haza. Több mint büszke lehetett a fiú, hiszen az édesapja újra bajnok lett, ezúttal az Ázsia Expresszben. Összesen 11 millió forinttal lettek gazdagabbak, ami másfél hónapra nem rossz összeg, bár ezért igencsak megszenvedtek, megküzdöttek.