Dollár
431,58 Ft
Euró
423,16 Ft
Font
481,21 Ft
Bitcoin
19,367 $

Házasodna a gazda: jön a legnagyobb dráma, a gazdák végleges döntést hoznak (videó)

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2022. szeptember 15. - 15:33

Ez egy olyan döntés, ami egyeseknek biztosan fájni fognak, hiszen soha nem könnyű a végén lemaradni valakiről.

Hamarosan véget ér a Házasodna a gazda legújabb évada, ami igen színes, érdekes és látványos volt, tele csavarral. Nem volt időnk unatkozni, sok különböző karaktert ismerhettünk meg, ám rövidesen eljön a nagy nap.

Kiderül ugyanis, hogy kit választanak a gazdák, bár Vera kapcsán tudhatjuk, hogy egy befutó sem lehet. Vera gazda minden férfit elküldött maga mellől, senkinek sem adta meg a lehetőséget arra, hogy ebből több is legyen.

Nem kevés kritikát kapott a közösségi médián keresztül, durvákat is, de azokból inkább most egyet sem idéznénk, pláne hogy egy nőről van szó. A fiúk viszont még mindig nem döntöttek, többek között Alfonz sem.

Sokan kíváncsiak arra, hogyan döntenek a gazdák, Bea például nagy esélyes, rendkívül magabiztos, ugyanakkor amíg Alfonz nem közli a döntését, addig semmi sem biztos. Ez a másik két gazdára is értendő, egyáltalán nincsenek könnyű helyzetben.

X-Faktor: Herceg Erikát jelenleg nem foglalkoztatja az anyaság

A legújabb előzetesben láthatjuk, hogy lesznek furcsa, drámai pillanatok, amik mögött érzelmek vannak. Nem mindenki lesz boldog, ez garantálható, akárcsak az, hogy az álomrandi komoly lehetőséget jelent.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.