Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
39,515 $

Győzike rendkívül boldog az új családtag miatt

Győző úgy érzi, gazdagabb emberré vált, mióta megérkezett hozzájuk az új családtag, aki megváltoztatta a család életét.

Fotó: Instagram/Gáspár Győző
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Gáspár Győző jelenleg a Párharcban látható, és egyelőre igen remek teljesítményt nyújt, akárcsak Gáspár Bea. Nagy iramban haladnak előre, és mint mindig, nagyon szórakoztatóak, hozzák a kötelezőt.

Győzike annak is örül, hogy új családtag érkezett hozzájuk egy kiskutya személyében. Egészen más most az életük, szükségük is volt erre, mert tudjuk jól, hogy a kutyák mennyire jó hatással vannak az emberre. Soron kívül Megvannak a nyerőszámok, óriási volt a tét az Ötöslottón

„Fogalmam nem volt, hogy mennyire megváltoztatja az életemet egy kutya, de jó ez így.” – írta a posztjában Győzike, aki nagyon boldog az új családtag miatt, és igyekeznek vele minél több időt tölteni.

Nem tagadja, nem ment minden egyszerűen az elején, de ez már csak így működik. „És eltartott egy darabig, míg rájöttünk, mi kell a másiknak, min kell változtatunk, de aztán egyszer csak minden összeállt.”

„És már nem számít, mennyivel bonyolultabb az életem emiatt, mármint miatta. Csak az jár a fejemben, hogy mennyivel gazdagabb lettem, mióta velem van. Egy kutya a legjobb kikapcsolódás.”

22-szert szúrták meg a börtönben a közismert rendőrt

Összesen 22 szúrást kapott a börtönben az a rendőr, akit még George Floyd halála miatt ítéltek el.