Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
367,82 Ft
Euró
394,96 Ft
Font
466,86 Ft
Bitcoin
60,307 $

Különleges ajándékot kapott Orbán Viktor Mezőhegyesen (videó)

A magyar miniszterelnök is folytatja az országjárást, nem pihen, és közben rengetegen kíváncsiak a beszédjeire.

...svg content...Fotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke (k) helyi választókkal találkozik kampánykörútjának hódmezővásárhelyi állomásán 2024. május 25-én. MTI/Benko Vivien Cher
Belpolitika

Szabó Kata

Szerkesztő

Orbán Viktor magyar miniszterelnök is rendkívül aktív a választások előtt, melynek részeként sorra adja az interjúkat. Magyar Péterről is említést tett, aki a Tisza Párt vezetője, és lehetséges, rengeteg szavazót vesz el a DK-tól és a Momentumtól, akik nemrég igen élesen reagáltak az egyik nyilatkozatára.

Magyar ismét tisztázta, senkivel nem hajlandó koalícióra lépni, és abban hisz, hogy 2026-ban egyedül nyerik meg Tisza Párttal a miniszterelnöki választásokat. Hogy ő lesz-e a jelölt, nem tudni, mert egyes felmérések szerint nem tartják alkalmasnak a posztra, de jelenleg a pártja egy egyszemélyes párt, aminek lehetnek hátrányai is később. Soron kívül Reagált Orbán Viktor a konvoját kísérő rendőr halálos balesetére

Orbán pedig egy egységes, régóta kormányon lévő Fideszt vezet, sok támogatóval. Lázár János nem tartja lehetetlennek, hogy Magyar Péter teszi majd lehetővé számukra, hogy ismét kétharmaddal nyerjenek, amire lehet esély, viszont túl korai erről találgatni, jövőre csak 2025 lesz.

A kormányfő a hétvégén többek között Mezőhegyesen is járt, ahol kicsik és nagyok fogadták, minden generáció jelen volt. Többek között egy különleges ajándékot is kapott az új sportcsarnok előtt, amiről videós anyag készült.