Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,63 Ft
Euró
395,68 Ft
Font
468,36 Ft
Bitcoin
66,659 $

Orbán Viktor besétált egy hódmezővásárhelyi sörözőbe

Még Márki-Zay Péter is feltűnt a videóban, aki személyesen találkozhatott egykori riválisával, Orbán Viktorral.

...svg content...Fotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke (j2) Lázár János építési és közlekedési miniszter (b3) és Grezsa István polgármesterjelölt (b2) társaságában országjáró kampánykörútjának hódmezõvásárhelyi állomásán 2024. május 25-én. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Márki-Zay Péter körül nagy volt a visszhang a legutóbbi választások idején, viszont ellenzéki összefogás ide vagy oda, még csak megszorongatni sem tudta Orbán Viktort, aki történelmi győzelmet aratott a Fidesszel. Dobrev Kára, a DK vezető politikusa azt mondta, Magyar Péter, a Tisza Párt vezetője most pontosan erre az útra lépett.

Ugyanakkor Magyar senkivel nem hajlandó koalícióra lépni, a DK-vel a legkisebb mértékben sem. Karácsony Gergelyt sem támogatja, és friss interjújában arról beszélt, hogy új hidat építene Budapestnek, amit kizárólag gyalogosok vehetnének igénybe, így visszaadná az autók számára a forgalmat a Lánchídon.

Orbán Viktornak is megvan a maga véleménye Magyarról, és tisztázta, soha nem is hordott golyóálló mellényt, nem igazak a róla szóló pletykák. A magyar miniszterelnök is rendszeresen járja az országot, sokan kíváncsiak a beszédjeire, olyannyira, hogy nem mindenki fér be a helyszínekre, amit természetesen biztonsági szempontból is biztosítanak a protokollban foglaltak szerint, miután az ország vezetőjéről van szó.

Ez még nem jelenti azt, hogy Orbán Viktor ne köszönne be random módon valahol, így tett Hódmezővásárhelyen is az egyik sörözőben, ahol többen meglepődtek. „Június 9-én szerezzük vissza Hódmezővásárhelyet! Hajrá, Grezsa István! Hajrá, Fidesz!” – üzent a Facebook oldalán keresztül Orbán Viktor, aki gyereknap alkalmából is közzétett egy videót.

Ursula von der Leyen maradhat az Európai Bizottság elnöke

Az Európai Tanács tagjai informális munkavacsorán vitatják meg, kiket jelöljenek az Európai Unió vezető pozícióiba.