Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
39,515 $

Nincs szórakoztatóbb figura Győzikénél a Párharcban (videó)

Győzike egy pillanatra már azt hitte, hogy megvan a győzelem, de Stohl András közölte vele, nem ez a helyzet.

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Az elmúlt napokban két csapatra bomlott a Párharc mezőnye, ráadásul volt egy csavar is a történetében. Eredetileg Rékasi Zsigmond az indiánokhoz tartozott, viszont a sérülése miatt váltania kellett.

Győzike nem viccelt, szeánsszal hangolt a folytatásra, és ezzel rögtön hangulatba hozta a társait. Akkor azonban még a legvadabb álmaiban sem gondolta volna, hogy egy siklót fog tartani a szájában. Soron kívül Megvannak a nyerőszámok, óriási volt a tét az Ötöslottón

Márpedig ez volta helyzet, büszke lehet a teljesítményére, mert ezzel az egyik legnagyobb félelmét győzte le. Fej-fej mellett haladtak a csapatok, és mivel mindkét csapat rosszul teljesített, az eredmény sem dőlt el azonnal.

Győző sírás közeli állapotban is volt a játékok alatt, ám az eredményhirdetés alatt már örömködött. Volt egy pillanat, amikor azt hitte, nyertek, fel is állt ünnepelni, viszont Stohl András közölte vele, korai az öröm.

Rendkívül szoros volt a harc a csapatok között, Győzike nem akarta elhinni, hogy döntetlenre álltak. Mindenki feszülten figyelte és hallgatta Andrást, aki természetesen mindkét csapat versenyén ott volt.

22-szert szúrták meg a börtönben a közismert rendőrt

Összesen 22 szúrást kapott a börtönben az a rendőr, akit még George Floyd halála miatt ítéltek el.