Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
39,569 $

Gáspár Győző sírás közeli állapotba került a Párharcban, drámai volt (videó)

Drámai volt a helyzet, mivel Gáspár Beát koporsóba rakták az egyik játék során, amit Gáspár Győző nagyon rosszul fogadott.

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Gáspár Győző is nehezen viseli, ha a szerettei nincsenek jól, és mai napig éles fájdalmat érez édesanyja korai elvesztése miatt. Hiába a sok siker, Győzike rengeteg lelki és testi fájdalmat élt már át az évek alatt.

Az utóbbi időben azonban minden eddiginél erősebbé vált, és ezt a Párharcban is bizonyítja. Egyesek csak legyintettek, amikor kiderült, Győző ás Gáspár Bea tagjai az új mezőnynek, annak ellenére is, hogy az Ázsia Expresszben már bizonyítottak. Soron kívül Megvannak a nyerőszámok, óriási volt a tét az Ötöslottón

Győző az első napokban két pánikrohamot is kihordott lábon, majd nem sokkal később szeánszot tartott. A nézők imádták a produkcióját, bár ekkor még nem is sejthette, milyen kihívások várnak rá.

Vállalta, hogy siklót vesz a szájába, ami ide-oda mozgott, de teljesítette a feladatot. Győző ezzel nem nyugodhatott meg, mert végig kellett néznie, ahogyan Bea bemászik egy koporsóba, majd azt lezárják.

Azonnal sírás közeli állapotba került és noha egyszerűnek tűnt a kihívás Bea részéről, tudni kell róla, hogy nem szereti a bezártságot. Győző közben odakint egyre rosszabb állapotba került, borzalmas volt mindezt átélnie.

22-szert szúrták meg a börtönben a közismert rendőrt

Összesen 22 szúrást kapott a börtönben az a rendőr, akit még George Floyd halála miatt ítéltek el.