Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
348,33 Ft
Euró
378,67 Ft
Font
441,46 Ft
Bitcoin
40,942 $

Győzike az isteneknek üzent a szeánsza alatt a Párharcban (videó)

Győzike teljesen beleélte magát a szerepbe, mialatt a csapattársai igyekezték követni őt és közben jól szórakoztak.

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Győzike már a Párharc első napján szembesült azzal, hogy ez kemény kör lesz számukra Gáspár Beával. Akkor azt mondta, már megbánta, hogy elfogadta a TV2 felkérését, majd nem sokkal később egy igen komoly pánikroham tört rá.

Arról azonban szó sincs, hogy feladnák a játékot, távolról sem. Győző imád szórakoztatni, és ezt láthattuk is a legutóbbi adásban, melynek ideje alatt szeánszot tartott, nem sokkal az elvesztett játéknap után. Soron kívül Változékony idő vár ránk hétfőn, éjszaka mínusz 10 fok is lehet

Győző még egy riszaviadalon is részt vett, ami ugyan jól sikerült, Stana Alexandra legyőzte őt. Minimális különbségekkel kaptak ki, ami nyilván frusztrálóan hatott a csapatra, ráadásul Gáspár Bea agyfagyást kapott.

Másnap igyekeztek jóvá tenni a tegnap történteket, és végre úgy teljesíteni, ahogyan azt elvárják tőlük. Győzike ekkor találta ki, hogy szeánszot tart a villában, amin természetesen mindenki más is részt vett.

Győző mindent beleadott, miközben az istenekkel kommunikált, igyekezett áldást kérni rájuk, hogy a folytatásban sikeresek legyenek. Hamarosan kiderül, hogyan folytatódik a nagy kaland a Párharcban, és már nincs messze a következő párbaj sem.