Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
39,515 $

Győzike hatalmas alakítása a Párharcban: „Vedd ki belőlem a gonoszt”

Gáspár Győző továbbra is főszerepet játszik a Párharcban, és még Gáspár Beát is meg tudja lepni, nemcsak a nézőket.

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Győzike és Gáspár Bea igent mondtak a TV2 felkérésére, amivel követték lányukat, Gáspár Evelint, aki szintén szerepelt a Párharcban. A korábbi párjával versenyzett a műsorban és majdnem döntősek voltak.

Ezek után fe lett adva a lecke Győzikének és Beának, akik az Ázsia Expresszben több mint jól teljesítettek. Most is valami hasonlóra készülnek, viszont az egyik legjobb barátjuk, Nemazalány azonnal kiesett. Soron kívül Megvannak a nyerőszámok, óriási volt a tét az Ötöslottón

Armand utólag elmondta, nehezen dolgozta fel a kiesésüket, ráadásul röviddel a verseny után szakítottak. Számukra a Párharc semmilyen módon nem volt sikeres, ami már azelőtt véget ért, hogy elkezdődhetett volna.

Győző többek között egy riszaviadalon is túl van, amit nagyon élvezett. Most viszont más kihívások várnak rá és csapatára, akinek vissza kellene vágniuk a korábban történtekért, és ez nem lesz egyszerű.

Stohl András minden eddiginél félelmetesebb kihívások elé állította a versenyzőket. Az előzetesben látni fogjátok, állatok is szerepet kapnak, addig Győzike valamilyen rituáléval készült a villában.

22-szert szúrták meg a börtönben a közismert rendőrt

Összesen 22 szúrást kapott a börtönben az a rendőr, akit még George Floyd halála miatt ítéltek el.