Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
348,28 Ft
Euró
378,65 Ft
Font
441,65 Ft
Bitcoin
41,483 $

Győzike fenékrázásban is parádés volt a Párharcban (videó)

Gáspár Győző mindig tud meglepetést okozni, és ez most is így volt a Párharcban, amikor egy riszaviadalon vett részt.

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Győzike nélkül nehéz lenne elképzelni a médiát, mert egy olyan jelenség, aki mindig szórakoztató. Megosztó a karaktere, bár ehhez már hozzászokhatott, nem csinál belőle ügyet, viszont néha betelik nála a pohár.

Így volt ez akkor is, amikor egyesek semmibe vették a fogyását és a plasztikai beavatkozásoknak tulajdonították a formáját. Ezzel ellentétben ő valóban leadott több mint 60 kilót és remek formába lendült. Soron kívül Orbán Viktor egykor hivatásos, fizetett Mikulás is volt

Az sem esett jól neki, amikor a Ferencváros egyik hazai mérkőzésén az ellenfél csúnya dolgokat ordibált a családjára. Ezzel nála átléptek egy határt, ahogyan Curtis is, amikor keményen fogalmazott róla.

Győző jelenleg a Párharcban szerepel Gáspár Beával, és eddig stabilan hozzák a játékokat. Ugyan Győzike legutóbb kikapott a riszaviadalon, nagyon jól teljesített, kevés hiányzott ahhoz, hogy övék legyen a pont.

Győzike az indiánok csapatába került, és rendkívül magabiztosan vágott neki a feladatnak. Nem volt egyszerű dolga, mivel Stana Alexandra volt az ellenfele, aki profi táncosként igencsak ügyesen tudja mozgatni a csípőjét.

Hiánypótló hűtőhasználati útmutatót állított össze karácsonyra a Nébih

Tudatos hűtőhasználattal érdemes küzdeni az élelmiszerpazarlás ellen.