Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
38,932 $

Gáspár Bea agyfagyást kapott a Párharcban, nagyon szenvedett (videó)

Gáspár Bea agyfagyást kapott a Párharc egyik feladta során, de így is szépen teljesített, mindent megtett, amit csak lehetett.

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Gáspár Bea és Gáspár Győző továbbra i s harcban vannak a Párharc főnyereményéért. Rengetegen drukkolnak nekik, viszont Győzike hamar pánikrohamot kapott, soha nem láttuk olyan állapotban, mint a műsorban.

Szerencsére Győző túl tudta tenni magát ezeken, bár Beánál is volt egy pont, amikor betelt a pohár. Ezek a kisebb viták közöttük megszokottak, de nagy balhékat sosem látunk a részükről, jól működnek együtt. Soron kívül 6 százalékkal emelkedik januártól a nyugdíj, íme a részletek

Legutóbb az indiánok csapatába kerültek, és ha már ott voltak, igyekeztek a lehető legtöbbet kihozni ebből. Különböző feladatokat kellett teljesíteniük, vicceseket is, melyeket egy ideig nem fogunk elfeledni.

Beára jutott a fagylaltevés időre, ami miatt garantálttá vált, lesznek gondjai közben. Már előre tartott az agyfagyástól, és tudjuk jól, hogy az milyen kellemetlen tud lenni, senkinek nem kívánjuk.

Bea azonban nem adta fel, viszont láthatóan rosszul volt, és noha vereséget szenvedett az Exatlon Hungary korábbi versenyzője ellen, dicséretet érdemel. Jodi még meg is ijedt, mert úgy tűnt, Bea gyorsabban halad nála.