Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
39,402 $

Ismét pánikrohamot kapott Győzike a Párharcban? Ez kemény lesz (videó)

A legkisebb mértékben sem irigyeljük Győzikét, mert miközben egy siklót kellett a szájába tennie, koporsóba rakták Gáspár Beát, akit onnan kellett kiszabadítania a csapatnak a Párharcban.

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Rendkívül izgatottan várjuk a folytatást a Párharcban, már csak Győzike és Gáspár Bea miatt is, akik nemcsak a legnagyobb nevek a műsorban, hanem egyúttal a legszórakoztatóbbak is. Bea többek között egy agyfagyáson is túl van, addig Győzike minimum két pánikrohamon esett át.

Ez csak a kezdet, mert újabb és újabb kihívások várnak rájuk. Fogalmazzunk úgy, nem lesz egyszerű dolguk, bár Győzi is pontosan tudta, lehetnek olyan feladatok, amik során szembe kell néznie a legnagyobb félelmeivel. Soron kívül Megvannak a nyerőszámok, óriási volt a tét az Ötöslottón

Jókedvűen hangolt a napra, még szeánszot is tartott, ami remekül sikerült. Nem sokkal később már más volt a hangulat, ráadásul Stohl András egy egészen váratlan eseményt jelentett be, ami Győzikét is sokkolta.

A ma esti adásrész szintén több mint kemény lesz, és kiderül, Győzike mennyire tudott szembemenni önmagával. Szüksége volt a bátorságára, mert egy siklót kellett a szájába vennie, noha irtózik a kígyóféléktől.

Amikor pedig Gáspár Beát élve beraktak egy koporsóba, Győzike elsírta magát, nagyon rossz érzések fogták el. Érthető, hiszen senki nem szeretné ilyen körülmények között látni szeretett feleségét, még akkor sem, ha ez csak egy játék és biztonságban vannak a versenyzők.

22-szert szúrták meg a börtönben a közismert rendőrt

Összesen 22 szúrást kapott a börtönben az a rendőr, akit még George Floyd halála miatt ítéltek el.