Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
39,435 $

Hihetetlen képsorok, ahogyan Győzike rángatózós szeánszot tart a Párharcban

Gáspár Győző két évtized után is tud újat mutatni a televízióban, hatalmas figura, és ezt most a Párharcban bizonyítja.

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Gáspár Győző eddig két pánikrohamot hordott ki lábon a Párharcban, amik nem voltak egyszerűek. Szabályos halálfélelem jött rá, és akinek voltak már ilyen rohamai, azok pontosan tudják, mit érezhetett Győzike.

Győző ez követően egy riszaviadalon is teljesített Stana Alexandra, a Dancing with the Stars sztárja ellen. Kevéssel kapott Győzike, aminek nyilván nem örült és a csapata nagyon rossz napot zárt. Soron kívül Megvannak a nyerőszámok, óriási volt a tét az Ötöslottón

A TV2 sztárja rendkívül határozottan vágott neki a folytatásnak, és úgy döntött, indián szeánszot tart a villában a csapattársaival. Az elmúlt időszak egyik legviccesebb jelenetét hozta össze, melynek ideje alatt mindenki remekül érezte magát.

Még füstölőket is használt Győző, abszolúte beleélte magát a szerepbe. Nem kell félteni, mindig tudja, hogyan szórakoztassa a nézőket és a csapattársait, akik szintén meglepődhettek, mert még nem látták a Romantic frontemberét.

Győző még az interjúszobában is rángatózott, miközben Bea jókat mosolygott rajta. Ha valaki, ő aztán ismeri a férjét, de Győzike nem egyszer lepte már meg, valahogyan mindig benne van a váratlan, a Párharcban is.