Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,72 Ft
Euró
396,23 Ft
Font
468,85 Ft
Bitcoin
65,224 $

Magyar Péter ott lesz a köztévé élő vitáján, akár ki is záratná magát

Magyar Péter azt mondja, benne van a pakliban, hogy kizárják az élő vitáról a köztévérn, mert nem azokról a témákról akar beszélni, amikről előzetesen üzenetet kapott.

...svg content...Fotó: Magyar Péter, a volt igazságügyi miniszter volt férje beszédet mond a Belügyminisztérium épülete előtt megtartott demonstráción, Budapesten 2024. április 26-án. A tüntetésen Magyar Péter működő, a gyermekeket valóban védő gyermekvédelmi rendszer kialakítását követelte. MTI/Illyés Tibor
Belpolitika

Szabó Kata

Szerkesztő

A köztévé kész lehetőséget biztosítani egy élő vitára a közelgő EP-választások előtt. Minden nagyobb párt folytatja a kampányát, miközben a Momentumnál betelt a pohár Magyar Péter egyik nyilatkozata miatt. Donáth Annak mindezt nem hagyta szó nélkül, majd ezután mástól is figyelmeztetést kapott a Tisza Párt vezetője.

Orbán Viktor miniszterelnök szintén említést tett Magyar Péterről, aki biztos benne, hogy 2026-ban megnyerik a választásokat. Jelenleg azonban minden erejükkel arra koncentrálnak, hogy minél több mandátumot szerezzenek az EP-választásokon. Egyelőre még megtippelni is nehéz, kik nyerhetik a legtöbbet, és kik azok, akik óriási bukhatnak. Soron kívül Gyorsabbá és egyszerűbbé válik a C-kategóriás jogosítványok megszerzése

Magyar az ATV-nek adott interjújában beszélt arról, hogy aláírta az MTVA által küldött dokumentumot, tehát ott lesz az élő köztévés vitán, annak ellenére is, hogy eredetileg Orbán Viktorral és Gyurcsány Ferenccel akart vitázni. Helyettük Dobrev Klárával és Deutsch Tamással vitázhat, ami szintén érdekesnek ígérkezik.

Megjegyezte, miután más témákban akar vitázni, mint amit az előzetes program tartalmaz, benne van a pakliban, hogy kizárják, de ez sem érdekli őt, és szerinte ebben az esetben a köztévének kell vállalnia a felelősséget. Azt is mondta, rengeteg kérdést kap az emberektől, sok témában akar vitázni, és úgy látja, sokkal nagyobb a probléma vidéken, mint azt előzetesen gondolta.

Rossi szerint Gündogan egyértelműen szabálytalan volt, dühös a játékvezetőre

Minden Marco Rossi arcára volt írva, aki szerint a nap leggyengébb teljesítményét a játékvezető nyújtotta.

Gulácsi szerint minimum kétséges volt Németország első gólja

Gulácsi Péter egészen közelről nézhette végig Gündogan lökését, ami végül sokba került, mert a játékvezető nem ítélt szabálytalanságot.